Pulzar

Partyajánló

Cinema Hall & BeMassive pres. Reinier Zonneveld & Sasha Carassi

Fellépők
Dátum 2019. szeptember 27.
Stílus Techno
Cinema Hall & BeMassive pres. Reinier Zonneveld & Sasha CarassiSasha Carassi szeptemberben Reinier Zonneveld társaságában teljesíti be 2019-es vállalását. Rendhagyó összefogással és repertoárral vehetünk majd búcsút az áprilistól a Cinema Hallban.

Cinema Hall & BeMassive pres. Reinier Zonneveld & Sasha Carassi

Sasha Carassi szeptemberben Reinier Zonneveld társaságában teljesíti be 2019-es vállalását.

Rendhagyó összefogással és repertoárral vehetünk majd búcsút az áprilistól a Cinema Hallban.

Az év első felében a Cinema Hall és a BeMassive előbb a Mind Against párossal, majd májusban a legendás Monika Kruse részvételével forgatta fel a táncteret. Áprilisban viszont elmaradt Sasha Carassi fellépése, melyet akkor pótlásra ígértek a hazai techno rajongók számára!

A nyár hevében szinte el is felejtettük a várakozást Carassi érkezésére, de most újból felpezsdült a légkör, hiszen már nem titok, hogy az olasz techno producer szeptember 27-én, pénteken érkezik a mozi térbe és leporolja a szőnyeget.

Ebben ráadásul nagyszerű segítségre is lel, mert nem csak Sasha Carassi, de az impulzív szettjeiről ismert hollander, Reinier Zonneveld is ott lesz ezen az estén, hogy Metha és Episode1 keretébe foglalva oda tegye majd a tempót szeptember utolsó szombat reggeléig!

Az olasz és a holland techno színtér egyik legsikeresebb fellépői számtalanszor jártak már nálunk, fesztiválokon, klubesteken, de még sosem volt alkalom, hogy a Cinema Hall-t robbantották volna fel, de ez most átíródik a történelemben.

Jegyeket már itt találunk elővételben, addig pedig Reinier Zonneveld Cercle szereplésével hozzuk közelebb a szeptember végét:

https://www.youtube.com/watch?v=xRgntIyd4h0

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó