Pulzar

Partyajánló

Cinematiné Official Afterhours x Track Terrace

Fellépők
Dátum 2019. augusztus 3.
Stílus House
Cinematiné Official Afterhours x Track TerracePuerto Rico-i folytatással erősít be a 21. Cinematiné! Caleb Calloway a parányi szigetországból érkezik, hogy reggelig tartó táncban részesítse a legkitartóbb matinézókat!

Cinematiné Official Afterhours x Track Terrace

Puerto Rico-i folytatással erősít be a 21. Cinematiné!

Caleb Calloway a parányi szigetországból érkezik, hogy reggelig tartó táncban részesítse a legkitartóbb matinézókat!

Augusztus 3-án újra, sorban már 21. alkalommal vehetünk részt Cinematinén, az ország egyik legismertebb nappali elektronikus zenei partyján. A crew sosem hagy minket cserben, melybe bele tartoznak az új és színes fellépők, melyből eddig ismert volt, hogy Eelke Kleijn és Rodriguez Jr. tölti majd túl a világosban megragadott hangulatot.

De nem tudtuk, hogy mi vár ránk a folytatásban, egészen addig, míg nem kaptuk a hírt, hogy az egyébként is speciális, Budapest Calling és Truesounds együtt állással megvalósuló #21Cinematiné folytatása a Track Terrace-on sem marad extra fellépő nélkül!

Caleb Calloway érkezik majd a Duna parti zenei arborétumba, hogy bemutassa nekünk, mit tanult az elmúlt években világszerte, miután Loco Dice puerto rico-i szakmai barátjává avanzsált. Aki nem csak címkéjét, a Desolat kiadót nyitotta meg előtte, hanem Loco nemzetközi turnéjába is becsatlakozhatott és az ibizai Amnesia-ba is beszervezte a HYTE bulik egyik rezidensének.

Ezzel a szupporttal nagy lendületet vehetett Caleb pályája, ami az elmúlt 3 évben a produceri pályán is egyre szebben teljesül ki. Nálunk még nem járt, így jó lesz személyesen is megtapasztalni, hogy mit képes ez a fiatal talentum a tánctér felett művelni, miközben a 3+1 felállásban érkező Truesounds csapat fellépői is gondoskodnak majd a kitartó jó kedvünkről, egészen a napfelkeltéig!

A találkozásig ezen a felvételen keresztül ismerkedünk Caleb stílusával: https://www.youtube.com/watch?v=xBzrcvjCtrU

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó