Pulzar

Partyajánló

Premier Club opening @ Premier Club

Fellépők
Dátum 2019. február 15.
Helyszín Premier Club
Stílus House, Minimal, Tech-house, Techno
Premier Club opening2019 február 15-én megnyitja kapuit Budapest legnagyobb underground intézménye a Premier Club, mely 2600 négyzetméteren, 3 teremmel, 2 mozival, kávézóval és egy hatalmas panorámás tetőterasszal szolgálja ki minden zeneileg (és egyéb téren) tudatos szórakazó igényét.Premier Club

Premier Club opening @ Premier Club

2019 február 15-én megnyitja kapuit Budapest legnagyobb underground intézménye a Premier Club, mely 2600 négyzetméteren, 3 teremmel, 2 mozival, kávézóval és egy hatalmas panorámás tetőterasszal szolgálja ki minden zeneileg (és egyéb téren) tudatos szórakazó igényét.

A hajdanában moziként üzemelő komplexum termei az idők folyamán különböző koncepciók mentén kerültek átalakításra, melyet igyekeztünk sok éves szakmai és felhasználói oldalon szerzett tapasztalatainkat hasznosítva finomhangolni és tartalommal megtölteni. Így változatos programok tárházával tudunk szolgálni, remélhetőleg nem csak a partyigények kiszolgálásával. Célunk, hogy a nap 24 órájában tudjunk olyat kínálni, ami miatt megéri betérni hozzánk:

Buda Bed Cinema ágymozi (1. terem)
Sinus  (2. terem)
Hexagon (3. terem)
Folk Room (4. terem)
Square (5. terem)
Origo bar (központ)
Roof (tetőterasz)

Első körben minden péntek-szombat 23 óra és reggel 9 között fogunk üzemelni a Hexagon, Sinus és Square termekben. Alapvetően az a célunk, hogy a komplexum összes helyszíne némileg eltérő programokkal, de párhuzamosan üzemeljen, és egy belépővel legyen látogatható. Ezáltal egy este folyamán több fajta audiovizuális behatás is érheti az embert, amivel  széles ízlés és hangulatspektrumon lehet kalandozni. A későbbiekben kisebb lélegzetvételű hétköznapi események és koncertek is helyet tudnak kapni nálunk.

A nagybelmagasságú és tökéletesen hangszigetelt termek a VOID Acoustics Hungary által prémium hangrendszerekkel lesznek felszerelve, garantálva a magas minőségű és kompromisszummentes zenei élményt, amit talán egyetlen hasonló profilú hely sem tud jelenleg Budapesten elmondani.

Ugyan a Buda Bed Cinema ágymozi már most is üzemel, az elkövetkezendő hetekben komolyan újragondolt struktúrában kívánjuk felpörgetni az Ágymozit, míg a 4-es "Folk" teremben pedig egy klasszikus mozi, illetve színháztermet kialakítani. Ahogy zenei téren, úgy a filmek tekintetében is a minőségi tartalmakra, és kiszolgálásra, továbbá egyedi programokra szeretnénk helyezni a hangsúlyt. Hello éjszakai mozi!

Mindezzel párhuzamosan pedig szeretnénk beindítani az egész komplexum központi helyszínét, az Origo Bart és vele együtt a tetőteraszt is, mint önálló egységet. Célunk, hogy nyárra már teljes gőzzel tudjon üzemelni ez a része a helynek, különböző  gasztronómiai élményeket is kínálva, legyen az napfelkeltés reggeli, vagy éppen alkonyi fröccsözés!

Mivel Budapesten jelenleg nincsen rendes éjszaka is üzemelő szabadtéri szórakozóhely, így egy ilyen klub esetében a nyári üzemelésnek is van létjogosultsága. Esetünkben ez különösen igaz, hiszen az egész hely nagyteljesítményű légkondicionálóval van felszerelve.

Említést érdemel még a fejlesztés alatt álló, saját digitális klubirányító rendszerünk, amivel könnyedén lehet majd jegyet vásárolni, zökkenőmentessé teszi a beléptetést, készpénzmentessé és ezáltal villámgyorssá válik a bárhasználat, nem lesz több elvesztett ruhatárjegy és különböző kedvezmények érvényesítésére is alkalmas lesz.

PREMIER CLUB OFFICIAL OPENING:
Rattus presents: Barem & Miguel Bastida
------------------------------
LINE UP

#HEXAGON room:
Miguel Bastida
Snilloc
Daniel Meister
Bamboleo
Chocain

#SINUS room:
Barem
Zvezda Beta
Andras Toth
Roocha
Peti Helecz

#SQUARE room:
tba

www.facebook.com/​events/​370766703742499/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2019-04-06] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
   

  Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
 • [2019-03-22] Rattus w/ Kaiserdisco
  @ Premier Club

  Rattus w/ Kaiserdisco
 • [2019-03-14] Premier Club presents: Hot Since 82
  @ Premier Club

  Március 14-én Hot Since 82 személyében a house színtér talán legemblematikusabb alakját látjuk vendégül egy maratoni estén! A Knee Deep In Sound kiadó és a Labyrinth sorozat atyja, az ibizai éjszakák megkerülhetetlen alakja hosszú idő után teszi ismét tiszteletét magyarországi klub eseményen.
 • [2019-03-09] VAULT ▼ Kas:st Live & VII Circle ▼
   

  Epic synth lines, hypnotic rhythms, dark and mind-blowing emotions, constantly looking to reach the “mental & Melodic” aspect into Techno Music, Kas:st is back to VAULT Budapest with their brilliant live set! The Journey through VII Circle is a fascinating path, filled with obscurity and aggressive sounds that takes shape into powerful imaginary within the listener’s soul. Andrea Vallisneri's Dante-inspired musical project joins to our line up!
 • [2019-03-08] Lost Minute w/ Vid aka Egal 3
   

  Legnagyobb örömünkre egy szerencsés csillagászati együttállásnak köszönhetően ismét Budapest közeli pozicióba kerül az egyik legnagyobb hatású kedvencünk Vid aka Egal 3. Fiatal kora ellenére már közel évtizedes produceri munkássága elképesztő minőségű és mennyiségű 12" EP-k, egy album és számtalan remix formájában hozta már meg a gyümölcsét. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az évről-évre töretlen és folyamatosan megújulni képes romániai organikus-kézműves minimaltechno/microhouse színtér egyik legkiválóbb tehetségét nyílik alkalmunk elcsípni, ezúttal a frissen debütált és remek adottságokkal rendelkező Premier Club hibátlan akusztikájú, VOID Audio hangrendszerrel felszerelt kistermében. Várunk mindenkit szeretettel!
 • [2019-03-08] Stay Hydrated presents: Darius Syrossian extended set
   

  Egy különleges tech-house bulival térünk vissza Buda legújabb klubjába a Premierbe. Darius Syrossian neve bizonyára senkinek sem ismeretlen, aki kedveli ezt a műfajt. A hamisítalan stílusáról ismert DJ és producer, a Do Not Sleep Ibiza sorozat és az Amnesia Ibiza megaklub rezidense ezúttal a Hexagon teremben visz minket egy 3 órás utazársra a house és techno világába.
 • [2019-03-02] Der Morgen // Claudio PRC & Ness - The Gods Planet
  @ Premier Club

  Az elmés, atmoszférikus és mély techno olasz istenei Budapestre látogatnak. A két művész előadása egyenként is ínyenc falat volna, csodálatos elméjük közös szüleménye, a The Gods Planet viszont túlzás nélkül kuriózumnak vallható.
 • [2019-03-02] Rattus w/ Pig&Dan
  @ Premier Club

  2017-ben hatalmasat jött nálunk Pig&Dan, úgyhogy legfőbb ideje volt ismételni! Zseniális producerként, veterán DJ-ként és nem utolsó sorban a kiváló Elevate kiadó fejeként garantált, hogy a Premier Club Hexagon termében ki fognak akadni a lépésszámlálók.
 • [2019-03-01] ACID is the new black
   

  Többször bebizonyosodott, hogy jól fekszik az acidos lüktetés a Premier Club-nak, úgyhogy időről időre tematizáltan savval árasztjuk el a helyet.
 • [2019-03-01] Premier Club presents: Lake People
  @ Premier Club

  Premier klub-est a közönségkedvenc Lake People főszereplésével. Főhősünk ezúttal is különleges Live előadással érkezik, a tökéletes felvezetésről pedig illendő és magától értetődő módon a Pure Lust család oszlopos tagjai gondoskodnak.
 • [2019-02-23] Somewhen \ Raär \\ Der Morgen
   

  Berlini futurisztikus nosztalgia és francia újvonalas acid, drámai szintifutamok és őrülten vágtató ritmusképletek Budapest lugújabb techno-klubjában.
 • [2019-02-22] Cocoon Budapest w/ Gregor Tresher, Einzelkind
   

  A Sven Väth által életre hívott Cocoon kiadó zeneileg igen széles skálán mozog, ezt hívatott bemutatni a soron következő budapesti esemény is. A Premier Club nagy termeit két prominens csapat fogja élettel megtölteni. A Hexagon termet Gregor Tresher vezetésével a Rattus foglalja be, míg a szomszédos Sinus teremben a Rokoko vendégeként Einzelkind mozgatja meg a nagyérdeműt. Ezáltal szinte teljes körképet biztosítva a jelenkori techno-house spektrumról.
 • [2019-02-16] Dub Phase
   

  Premier Club néven nyitja ki újra kapuit az exCinema Hall. Meghívtak minket is, hogy próbáljuk ki a helyszínt.
 • [2019-02-16] Napijumpup pres.: ▼ Danger's Birthday Bash ▼
   

  A #napijumpup vonaton nincsen fék! Daniel unja már, hogy mindig otthon szülinapozik, ezért gondolta idén átugrik hozzánk ünnepelni, és hoz magával pár cimborát is.
 • [2019-02-16] The Hive: Kiril
   

  The Hive: Kiril
 • [2018-12-31] After Dark x Rattus NYE
   

  We're teaming up for a very special NYE party and after hours in Budapest's newest prime club...
 • [2018-11-17] Der Morgen pres. Involve Records Showcase
  @ Premier Club

  November 17-én komoly mennyiségű savas eső várható Budapesten, hiszen napjaink legnagyobb acid techno hősei érkeznek szeretett városunkba. a külön-külön is teltházas eseményeket produkáló két kiemelkedő live act és egy extrém energikus dj set egetrengető megmozdulást vetít előre, mindehhez pedig hozzájárul egy fekete öves hazai triumvirátus is.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó