Pulzar

Művész

CHOCAIN

CHOCAIN

Archív partyajánlók

 • [2019-05-03] Katlan w/ Nicole Moudaber
  @ Katlan

  A jó idő közeledtével egyre többször fogunk kikacsintgatni különleges szabadtéri helyszínekre. Ezek közül az egyik legizgalmasabb a tavaly már egy emlékezetes buli keretein belül tesztelésre került Tárnoki Kőfejtő, ami hatalmas 10.000 négyzetméteres alapterületével és 15 méteres belmagasságú tereivel egyszerűen techno bulikra teremtetett.
 • [2019-04-18] Rattus w/ Bart Skils
  @ Premier Club

  A tavalyi év legnagyobb slágere egyértelműen Bart Skils-hez köthető, az Adam Beyer-rel közösen elkövetett Lose Your Mind minden buliban alapvetés volt 2018-ban. A holland producer előtte is elég nagyban volt, ám azóta már-már szupersztár státuszban emelkedett, Drumcode alapemberré vált és szinte minden nagyobb fesztivál line upjában stabil szereplő.
 • [2019-02-22] Cocoon Budapest w/ Gregor Tresher, Einzelkind
   

  A Sven Väth által életre hívott Cocoon kiadó zeneileg igen széles skálán mozog, ezt hívatott bemutatni a soron következő budapesti esemény is. A Premier Club nagy termeit két prominens csapat fogja élettel megtölteni. A Hexagon termet Gregor Tresher vezetésével a Rattus foglalja be, míg a szomszédos Sinus teremben a Rokoko vendégeként Einzelkind mozgatja meg a nagyérdeműt. Ezáltal szinte teljes körképet biztosítva a jelenkori techno-house spektrumról.
 • [2019-02-15] Premier Club opening
  @ Premier Club

  2019 február 15-én megnyitja kapuit Budapest legnagyobb underground intézménye a Premier Club, mely 2600 négyzetméteren, 3 teremmel, 2 mozival, kávézóval és egy hatalmas panorámás tetőterasszal szolgálja ki minden zeneileg (és egyéb téren) tudatos szórakazó igényét.
 • [2018-12-31] After Dark x Rattus NYE
   

  We're teaming up for a very special NYE party and after hours in Budapest's newest prime club...
 • [2018-12-22] DEEP IN THE CITY XMAS Edition
   

  Túl vagyunk az ünnepek előtti rohanáson, az ajándékok már becsomagolva, így hátra is dőlhetünk mamusszal a lábunkon a fotelben… VAGY MÉGSEM?! A több éve rendhagyónak számító ünnepi DEEP IN THE CITY idén sem maradhat el! Tarts velünk és merülj el a belváros titkos szívében a deep és tech-house zenékben, akik garantálják, hogy két nappal később is fülig érő mosollyal ülsz majd a fa alatt: Chocain, Orion, és T:Maniak.
 • [2018-10-27] Be Massive Label Showcase
   

  Folytatódik a VINYL & WOOD - Get Lost in Wonderland Be Massive Label Showcase!
 • [2018-08-25] Octopus #DayTime Techno II.
   

  "Az OCTOPUS majdnem akkora volt, mint a cet. A cet igyekezett a kalmárt ketté fűrészelni, aki karjaival gyakorlatilag behálózta ellenfele fejét. Körülöttük cápák hada nyüzsgött zsákmányra várva.."
 • [2018-07-28] HERZ ≡ Beach Party x Open Air
   

  ≡ HERZ event focuses on melody and rhythm on fat bass and vivid sound design and is a truly captivating journey through the mind, music, body and soul of one of dance music’s truly modern greats. Electronic music doesn’t really have borders! ≡
 • [2018-07-21] Rattus w/ Ron Costa
  @ Corvin Club

  Folytatjuk a nyári menetelést, ezúttal Párizs első számú rosszarcúja RON COSTA (Official Page) érkezik kedvenc patkányfészkünkbe a Corvin Club-ba.
 • [2018-06-01] Corvin pres. Metodi Hristov, Nusha
   

  A bolgár Metodi igazi kísérletező szellem, a sötét, borongós technotól a nyers house beatekig szinte minden megtalálható a palettáján. 2014 óta a nemzetközi élvonalban karcol, olyan ikonikus arcok szupportálják, mint Marco Carola, Richie Hawtin vagy a Pan-Pot. Nem rossz ómen, hogy vele és a bukaresti bázisú Nushaval indul a nyári időszámítás a Corvinon.
 • [2018-04-28] Corvin pres. Mark Reeve
   

  Corvin Club proudly presents Mark Reeve Anyone serious about their techno will certainly have come across the name Mark Reeve. Moving to Germany from England 15 years ago in search of an inspirational scene that embraced his tough uncompromising sound.
 • [2018-03-30] Pan-Pot After
  @ Corvin Club

  Természetesen afterrel is készülünk a Rattus w/ Pan-Pot + Wigbert buli utánra.
 • [2018-03-02] Rattus w/ Gregor Tresher
  @ Corvin Club

  A tavalyi évből az egyik kedvenc bulink a nyári Gregor Tresher által vezényelt megmenés volt, hiszen személyében egy végtelenül kedves, szerethető karaktert és ugyanakkor egy hatalmas partiarcot ismerhettünk meg. Mindezek a tulajdonságok alapvetőek egy jó DJ esetében és a színpadról is átjönnek, aminek egy teltházas Corvin Club lehetett tanúja azon a zseniális bulin. Tűkön ülve vártuk, hogy visszahozhassuk, amire a téli álmunkat követő első Rattus eseménynél keresve sem találhattunk volna jobb alkalmat.
 • [2018-02-10] Corvin presents Philipp Straub
  @ Corvin Club

  Corvin presents Philipp Straub
 • [2017-11-17] Rattus x Dice w/ Monika Kruse + Amelie Lens
  @ Corvin Club

  A Rattus és a Dice Events egyesítve erőit a techno színtér legfényesebben ragyogó csillagait hozza el a szezon talán legkomolyabb estéjére. Monika Kruse a szuperóriás, aki lassan 30 éve van a pályán és DJ-ként, szervezőként, illetve a Terminal M Records igazgatásával kiadótulajként is a közeg megkerülhetetlen szereplője.
 • [2017-10-28] Rattus 1st birthday w/ Miguel Bastida (ES)
  @ Corvin Club

  Egy éve volt az első patkányszeánszunk Miguel Bastida főszereplésével és ezt megünnepelendő visszahívtuk a hispán gengsztert egy igazán őrült megmenésre a Corvin Club-ba!
 • [2017-09-08] Rattus w/ Pig&Dan (ES)
  @ Corvin Club

  A Rattus egy új megközelítésű sorozat a sötét, aljas techno és tech house zenéknek szentelve. Előrevetítve, hogy mire lehet számítani ebben az szezonban, a Pig&Dan duóval egy igazán aktuális produkcióval robbantjuk be az idényt. Nem mintha egy kezdő párosról lenne szó, hiszen már '99 óta mozognak együtt. Gyakorlatilag mindenhol játszottak már, és nincs olyan nagyobb kiadó, ahol nem jelent volna meg kiadványuk. Az aktualitást az adja, hogy a páros az utóbbi időben nagyon el kapta a fonalat és szinte futúszalagon szállítják a bombaslágereket, amit mi sem jelez jobban, mint az, hogy jelenleg 7 kiadványuk szerepel a Beatport Techno Top100-as listáján. Úgyhogy a Corvin Club falai újfent hatalmas patkánykodásoknak (és jelen esetben disznóságoknak) adnak otthont.
 • [2017-07-14] Rattus w/ Gregor Tresher (DE)
  @ Corvin Club

  A Rattus egy új megközelítésű sorozat a sötét, aljas tech-house zenéknek szentelve. Tovább folytatjuk Corvin Club-os menetelésünket, ezúttal Gregor Tresher főszereplésével.
 • [2017-06-08] HERZ
   

  New unique Budapest based sound scape project of Metha!
 • [2017-06-04] Rattus w/ Stephan Hinz Live (DE)
  @ Corvin Club

  A Rattus egy új megközelítésű sorozat a sötét, aljas tech-house zenéknek szentelve. Következő patkánytáncunk karmestere a berlini Stephan Hinz lesz, aki műfajában szinte egyedüliként live set-tel járja a világot. Tetthelyül pedig a Corvin Club fog szolgálni, aminél méltóbb helyet még ha akarnánk sem találhatnánk. De nem akarunk.
 • [2017-02-03] Rattus w/ Stefano Noferini (IT)
  @ A38

  A Rattus egy új megközelítésű sorozat az aljas és sötét gengszter zenékre fókuszálva. Harmadik bulinkra egy igazi nagyágyút okosítottunk az olasz Stefano Noferini személyében, aki nem csak a tech-house egyik keresztapja, de mind a mai napig a színtér egyik legjelentősebb alakja és nem csak DJ-ként, hanem a Deeperfect kiadó fejeként is, ahol mintegy 200 toplistás kiadvány jelent meg a világ vezető előadóitól és a Beatport a legjobb eladási statisztikákat felmutató labelek között van. A karrierjét a 70-es évek végén kezdő (!) Stefano zenei rálátása kivételesnek mondható. Ezt bizonyítja a heti rendszerességgel jelentkező Club Edition elnevezésű rádióműsora is, ami már 223-ik adásnál tart és világ szerte több, mint 150 csatornán közvetítik.
 • [2016-10-01] Rattus w/ Miguel Bastida
  @ AETHER

  A Rattus egy új megközelítésű sorozat az aljas, sötét tech house és techno vonalra fókuszálva. Első vendégünk a gengszter zenék őshazájából Spanyolország szívéből, Barcelonából érkezik hozzánk Miguel Bastida személyében. Akinek olyan kiadók gondozták megjelenéseit, mint a Dubfire nevével fémjelzett SCI+TEC , vagy a Coyu féle Suara. Továbbá egy ilyen estén nem lehetne teljes a "sötétség" a techno egyik legkiemelkedőbb hazai képviselője, Sikztah nélkül.
 • [2016-03-25] ★UNITED presents: ★ HABSTRAKT (FR) ★
  @ Dürlin, Budapest

  Március 25-én a UNITED jóvoltából Budapestre is megérkezik a legújabb zenei irányvonal a BASS HOUSE. A Jauz, Ephwurd Habstrakt, Don Diablo, Autoerotique, JVST SAY YES, stb. nevével fémjelzett stílus, mely a dubstep kőkemény basszusait a house alapokkal házasítja, az elmúlt hónapokban hatalmas népszerűségre tett szert, és egyre inkább tör be a köztudatba. A mi célünk az, hogy hónapról hónapra, külföldi fellépőkkel karöltve, egy elmebeteg partit hozhassunk létre Nektek, ahol finomkodásnak nincs helye, csak a veretésnek. A kifogástalan megszólalásról pedig a Burn legendás hangcucca gondoskodik.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó