Pulzar

Partyajánló

Rattus w/ Miguel Bastida @ AETHER

Fellépők
Dátum 2016. október 1.
Helyszín AETHER
Stílus Techno
Rattus w/ Miguel BastidaA Rattus egy új megközelítésű sorozat az aljas, sötét tech house és techno vonalra fókuszálva. Első vendégünk a gengszter zenék őshazájából Spanyolország szívéből, Barcelonából érkezik hozzánk Miguel Bastida személyében. Akinek olyan kiadók gondozták megjelenéseit, mint a Dubfire nevével fémjelzett SCI+TEC , vagy a Coyu féle Suara. Továbbá egy ilyen estén nem lehetne teljes a "sötétség" a techno egyik legkiemelkedőbb hazai képviselője, Sikztah nélkül.AETHER

Rattus w/ Miguel Bastida @ AETHER

A Rattus egy új megközelítésű sorozat az aljas, sötét tech house és techno vonalra fókuszálva. Első vendégünk a gengszter zenék őshazájából Spanyolország szívéből, Barcelonából érkezik hozzánk Miguel Bastida személyében. Akinek olyan kiadók gondozták megjelenéseit, mint a Dubfire nevével fémjelzett SCI+TEC , vagy a Coyu féle Suara. Továbbá egy ilyen estén nem lehetne teljes a "sötétség" a techno egyik legkiemelkedőbb hazai képviselője, Sikztah nélkül.

A tökéletes atmoszféra megteremtése végett a sorozat otthonául a város feketelyuka a Funktion-One (Official) hangrendszerrel szerelt AETHER szolgál.

○ LINE UP:

Miguel Bastida (ES) - [SCI+TEC, SUARA]

Sikztah

Experimental

Chocain

○ TICKETS:

2000/2500 HUF

www.facebook.com/​events/​1118939691517810/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó