Pulzar

Partyajánló

Octopus #DayTime Techno II.

Fellépők
Dátum 2018. augusztus 25.
Stílus Minimal, Tech-house, Techno
Octopus #DayTime Techno II."Az OCTOPUS majdnem akkora volt, mint a cet. A cet igyekezett a kalmárt ketté fűrészelni, aki karjaival gyakorlatilag behálózta ellenfele fejét. Körülöttük cápák hada nyüzsgött zsákmányra várva.."

Octopus #DayTime Techno II.

"Az OCTOPUS majdnem akkora volt, mint a cet. A cet igyekezett a kalmárt ketté fűrészelni, aki karjaival gyakorlatilag behálózta ellenfele fejét. Körülöttük cápák hada nyüzsgött zsákmányra várva.."

Az első annyira jól sikerült, hogy máris itt a folytatás. Imádtuk minden percét, azonban kénytelenek vagyunk egy kicsit bekeményíteni! Augusztus utolsó hétvégéjén a masszívabb #G_House / #Tech_House zenék mellet központban a #Techno és az #Acid irány! Utazásra felkészülni, az OCTOPUS leránt a mélybe!

Fellépők:
Adam Bence (BURN Residency / HU)
Bamboleo (Stay Hydrated / HU)
Chocain (Rattus / HU)
BEATRICK (Octopus / HU)

Belépés: 0 Ft < 17.00 < 999 Ft

www.facebook.com/​events/​1931931090432707/​

Helyszín

  • PART

    Hajós Alfréd sétány 1. Budapest 1138

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2018-09-01] Geometric pres.: Square w/ Teenage Mutants
    @ PART

    Szakadj ki a konvencionális, hétköznapi és megszokott bulisorozatok monoton szorításából és próbálj ki valami újat: ez a Geometric!
  • [2018-08-20] Sky & Sand #Daytime
     

    Fritz és Paul elképzelte, mi húztunk rá egy lapot, formáltunk rajta egy kicsit és elhoztuk nektek az első Sky & Sand partyt, amelynek a Raktár Beach nappali alteregója, a Part ad otthont. Egy utazásra invitálunk titeket, ahol a Deep House, a House és a Funky egy új szintjére kísérnek el a házigazdák, akik a budapesti éjszakában már több színben is biztosítottak minket afelől, hogy itt igenis komoly lesz a hidegrázas. Egy nyár, egy hely egy szigeten. Budapest hív. Tudom, hogy itt leszel. Hogy kikről is beszélünk?
  • [2018-07-28] Vatos Locos BP X Part • The Daytime Mission
     

    Két évnyi kőkemény menetelés után bebizonyította a Vatos Locos család, ha egyszer összeáll a banda, akkor bizony mindig nagyot durran az este...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó