Pulzar

Partyajánló

Sky & Sand #Daytime

Fellépők
Továbbá még: Boo, Deny-D
Dátum 2018. augusztus 20.
Stílus House, Funky
Sky & Sand #DaytimeFritz és Paul elképzelte, mi húztunk rá egy lapot, formáltunk rajta egy kicsit és elhoztuk nektek az első Sky & Sand partyt, amelynek a Raktár Beach nappali alteregója, a Part ad otthont. Egy utazásra invitálunk titeket, ahol a Deep House, a House és a Funky egy új szintjére kísérnek el a házigazdák, akik a budapesti éjszakában már több színben is biztosítottak minket afelől, hogy itt igenis komoly lesz a hidegrázas. Egy nyár, egy hely egy szigeten. Budapest hív. Tudom, hogy itt leszel. Hogy kikről is beszélünk?

Sky & Sand #Daytime

Fritz és Paul elképzelte, mi húztunk rá egy lapot, formáltunk rajta egy kicsit és elhoztuk nektek az első Sky & Sand partyt, amelynek a Raktár Beach nappali alteregója, a Part ad otthont. Egy utazásra invitálunk titeket, ahol a Deep House, a House és a Funky egy új szintjére kísérnek el a házigazdák, akik a budapesti éjszakában már több színben is biztosítottak minket afelől, hogy itt igenis komoly lesz a hidegrázas. Egy nyár, egy hely egy szigeten. Budapest hív. Tudom, hogy itt leszel.
Hogy kikről is beszélünk?

Tigran
Stormasound
Boo
Deny-D

A jobb hangzás érdekében extra Void Acustic hangrendszerrel erősítettük meg a helyszínt ezzel is emelve az egész napos buli hangulatot!
Belépés díjtalan, asztalfoglalás érdemes, megjelenés erősen ajánlott!

www.facebook.com/​events/​1842816439140769/​

Helyszín

  • PART

    Hajós Alfréd sétány 1. Budapest 1138

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó