Pulzar

Partyajánló

ELMARAD!!! Finlandia pres. Get Frisky Budapest @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2018. november 10.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House, Techno
ELMARAD!!! Finlandia pres. Get Frisky BudapestKedves közönség! A Get Frisky Budapest technikai és kommunikációs problémák miatt egy másik időpontban kerül megrendezésre. A Frisky nemzetközi márkaként, közös megegyezéssel döntött a halasztás mellett, ami mindenki számára (a közönség számára különösen - részletek hamarosan) a jelenlegi legjobb megoldás. Az előre megváltott belépőket a TIXA jegyrendszere automatikusan visszaküldi. Elnézést kérünk minden kedves érintettől. Kérjük amennyiben kérdésed / kérésed van azt telefonon tedd meg: 06704135013Cinema Hall

ELMARAD!!! Finlandia pres. Get Frisky Budapest @ Cinema Hall

Kedves közönség! A Get Frisky Budapest technikai és kommunikációs problémák miatt egy másik időpontban kerül megrendezésre. A Frisky nemzetközi márkaként, közös megegyezéssel döntött a halasztás mellett, ami mindenki számára (a közönség számára különösen - részletek hamarosan) a jelenlegi legjobb megoldás.

Az előre megváltott belépőket a TIXA jegyrendszere automatikusan visszaküldi.

Elnézést kérünk minden kedves érintettől.

Kérjük amennyiben kérdésed / kérésed van azt telefonon tedd meg: 06704135013

Jegyek: https:/​/​tixa.hu/​getfrisky

A több mint 16 év alatt már intézménnyé nemesült, egykori san franciscói rádióstream a történelem első olyan feliratkozásos alapú, online rádiószolgáltatásának számít, amely - hús-vér, hozzáértő kurátorok által - gondosan összeválogatott, igényes programot kínál. Elismertsége ennek megfelelően a fogyasztói oldalon és a szakmában is egyaránt példátlan, hiszen a Frisky-brand nem csak egy rádiószolgáltatást, vagy érdeklődési kört fémjelez, hanem kétségkívül mértékadó szereppel is bír, sőt, talán nem túlzás a house fellegvárának nevezni.

Line Up:
Pole Folder
Matan Caspi
Paul Sawyer
Sebastian Busto

www.facebook.com/​events/​203092607080335/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó