Pulzar

Partyajánlók

2018. november 10., szombat

2018. november 10., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-11-10] Avatar Presents: Best of Iboga Records
    @ A38

    A 90-es évek végén még a d-jk voltak az istenek, és a közönség a tenyerén hordozta őket. Aztán a 2000-res évektől elterjedtek a live act-ek, de mindig is egyértelmű volt, hogy egy dj sokkal jobban le tudja kötni a tancolók figyelmét egy finoman összeválogatott szettel, mint egy live act az aktuális albumával. Ezért is hívtuk meg Mikael Dahlgaard-t, művésznevén Dj Emokot, mert tudjuk, hogy egy olyan szettel ajándékoz meg minket, amire folyamatosan táncolhatunk. Dj Emok lemezlovas karrierje mellett az Iboga Records tulajdonosa is, így mindig a legújabb - sokszor még kiadatlan - számokat tárja elénk. Emiatt szerepel rangosabbnál rangosabb fesztiválokon, mi pedig ezért indítottunk vele egy közös Iboga best of szériát! Szóval erre a bulira csak egy kényelmes cipőt es előtte rápihenést tudunk ajánlani, hogy aztán nehogy sírás legyen a vége!
    Bővebben
  • [2018-11-10] ELMARAD!!! Finlandia pres. Get Frisky Budapest
    @ Cinema Hall

    Kedves közönség! A Get Frisky Budapest technikai és kommunikációs problémák miatt egy másik időpontban kerül megrendezésre. A Frisky nemzetközi márkaként, közös megegyezéssel döntött a halasztás mellett, ami mindenki számára (a közönség számára különösen - részletek hamarosan) a jelenlegi legjobb megoldás.

    Az előre megváltott belépőket a TIXA jegyrendszere automatikusan visszaküldi.

    Elnézést kérünk minden kedves érintettől.

    Kérjük amennyiben kérdésed / kérésed van azt telefonon tedd meg: 06704135013
    Bővebben
  • [2018-11-10] LavaLava ▩ Point G
     

    Salut! POINT G vagyok Párizsból, de úgy is ismerhetsz, mint DJ Gregory. A kilencvenes években csúsztam rá a house-ra (igen, az volt az első aranykor nálunk: Versatile, I:Cube, Daft Punk, etc.), de azóta elég sok minden történt: körbe DJ-ztem a világot és indítottam egy alteregót a szikárabb cuccaimnak – rövidesen ezzel érkezem hozzátok, au revoir!
    Bővebben
  • [2018-11-10] Deep Café Party // November Madness
     

    Hello DC-FAMILY!

    Nem sokáig várattunk Titeket a DEEP CAFÉ soron következő bulijával, ami több szempontból is különleges lesz:
    Bővebben
  • [2018-11-10] Sobekin w/ Pablo Fierro
     

    The word kin has a double meaning; someone's family member, relative or a tribe.
    Sobekin is a monthly gathering at Aether where the tribe can connect and share their passion for a sophisticated afro-deep-melodic sound. The journey cannot be complete without inviting a distant relative who's proximity is important to us.
    Bővebben
  • [2018-11-10] Budapest in the dark
     

    A Budapest in the dark örömmel hív meg soron következő eseményére, ami Seldon barátunk szülinapi "zsúrja" lesz a Supersonic - Blue Hell & KVLT legendás falai között.
    Bővebben
  • [2018-11-10] Fourkmode&Friends
     

    Sziasztok! Ezen az estén elhozzuk nektek a pozsonyi Techno Gang csapatának tagjait Bari-t és Qwerty-t!
    Bővebben
  • [2018-11-10] Music Killers Video Disco Classics Party
     

    A Music Killers klubturné következő állomása ismét nagyot fog szólni! Visszahozunk a köztudatba valamit, ami már majdnem teljesen elveszett: újra menő lesz a VIDEO DISCO!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó