Pulzar

Partyajánló

The Debut Summer Classics / Matthew Dekay @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2018. június 30.
Helyszín Track Terrace
Stílus House, Minimal, Tech-house
The Debut Summer Classics / Matthew DekayA nyár legjobb klasszik buliját idén Matthew Dekay neve fémjelzi. A klasszikus The Debut felállást ezúttal Poli is kiegészíti a Track Terrace szabadtéri atmoszférájában.Track Terrace

The Debut Summer Classics / Matthew Dekay @ Track Terrace

A nyár legjobb klasszik buliját idén Matthew Dekay neve fémjelzi.

A klasszikus The Debut felállást ezúttal Poli is kiegészíti a Track Terrace szabadtéri atmoszférájában.

Ahogy a The Debut bulik sorai, úgy a nyár sem telhet el klasszik buli nélkül, melyben már évek óta a legjobb garancia a The Debut Summer Classics esemény, melyet idén különleges összetevőkkel fűszerezve kapunk meg, immáron 10. évben!

Az szinte természetes, hogy a Track Terrace szabadtéri atmoszférájánál jobb helyre nem is kerülhetne a régi időkbe elvarázsoló elektronikus zenei éjszaka, de az idén 5 éves terasz extra hang, látvány és dekorációs környezetébe belekerül a fontos alappillérek mellett egy olyan nemzetközi figura, akinek neve egyenlő a klasszik zenei idők legjobb forgatagával.

Ő nem más, mint a mindig mesés és legendás szetteket előállító Matthew Dekay, aki Hollandiából indulva az elmúlt két évtizedben felperzselte a bolygó szinte minden pontját és amerre járt, ott érzelmes zenei emlékeket hagyott maga mögött. Nála jobb fellépőt keresve sem találhatnánk, aki rendesen megtáncoltatja az idén már 10 éves Debut Classics közönségét!

Ha már őt látja vendégül a Debut csapata, akkor a megszokott Garay és Moonline klasszik szettek mellé még becsatlakozik egy hazai legenda, akinek neve Magyarországon sokszor összeért Matthew Dekay nevével, szettjeikről nem is beszélve. Az idei extra Debut nyári klasszikon ott lesz Poli is, aki méltó módon képviseli majd a 2000-es évek legjobb zenei hullámait, amire felülve egész éjszakán keresztül szórakozhatunk némi dunai lágy szellővel kiegészülve.

A klasszikus találkozásra jobb időpont nem is kereshetnénk, mint az első nyári hónap utolsó óráit, így június 30-án, majd már július első reggelén élvezhetjük az előző két évtized legjobb zenéit, kollektív tánccal megkoronázva azt!

MATTHEW DEKAY
Poli – Garay – Moonline

Start: 23h / End: 06h
a g e: 18+
t i c k e t s:
Early Bird: 2500Ft -> https:/​/​bit.ly/​2IAKh5G
Pre-sale 1: 3000Ft
Pre-sale 2: 3500Ft
VIP: 5000Ft -> https:/​/​bit.ly/​2IAKh5G

www.facebook.com/​events/​206853503261704/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó