Pulzar

Partyajánlók

2018. június 30., szombat

2018. június 30., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2018-06-30] The Debut Summer Classics / Matthew Dekay
    @ Track Terrace

    A nyár legjobb klasszik buliját idén Matthew Dekay neve fémjelzi.

    A klasszikus The Debut felállást ezúttal Poli is kiegészíti a Track Terrace szabadtéri atmoszférájában.
    Bővebben
  • [2018-06-30] LÄRM ▩ Dalmata Daniel
     

    Dalmata Daniel ismét a LÄRMben, hisz a decemberi Betonkustos split sorozat inditó launch parti után, most a fősodor hetedik azaz a DD007 kiadvány megjelenését ünnepljük az olasz elkövetővel, illetve fegyvertársával és legendás lokál lemezlovasokkal.
    Bővebben
  • [2018-06-30] Day & Night at Kabin by PrimeFM
     

    A Prime FM csapata és vendégei, egy bohókás, szabadtéri, nappalból estébe nyúló mulatságra invitálnak minden elektronikus zene kedvelő, táncraperdülő fiatalt, a Népszigeten található, kellemes panorámával rendelkező Kabinba!
    Bővebben
  • [2018-06-30] Wetyourself x Andrew James Gustav x LIZZ
     

    Egy újabb igazán mozgalmas este a Corvinon: a nagyteremben a Fabric vasárnapi helytartói, a WetYourSelf duó, a Corvin Barban pedig a Mondays: Off és Andrew James Gustav tekergetik a potikat. Az afterórák a letisztult román hangzás jegyében telnek majd, a Stop Thinking prezentálásában.
    Bővebben
  • [2018-06-30] Heyday /w Dubecticut live act
     

    Nem hagyunk békén titeket, rövid szusszanás után tovább pezsgünk a kánikulával. Június utolsó hétvégéjén ismét belecsapunk a lecsóba, nem is akárhogyan. Kiskuktáink most azonban lecserélik a fakanalat meg a vágódeszkát, hogy a lemezjátszók mögött fűszerezzék meg a hangulatot. Az étlapról desszertként ajánljuk a DUBECTICUT formációt, akik egy igazán egyedi SOLO Live Act produkcióval kedveskednek nekünk. A szezon második mókázásán igazi gourmet élményt kínálunk, ínycsiklandozó élvezetekben, no meg persze a legkirályabb house és techno trackekben tobzódhattok majd!
    Bővebben
  • [2018-06-30] 360Bar presents: Secret Garden Daytime Party
     

    A tavaly először megrendezett Secret Garden partyval magasra tettük a mércét, de idén megpróbáljuk mindezt túlszárnyalni egy újabb egész napos rooftop party keretein belül!
    Bővebben
  • [2018-06-30] Deep Café Party- 1st Open Air Party
     

    Közkívánatra!
    Sokan írtatok és jeleztétek nekünk, hogy túl hosszú lenne a nyári szünet Deep Café buli nélkül. Így gondoltunk egy merészet:)
    Bővebben
  • [2018-06-30] T E C H N O a D D I C T I O N
     

    Folytatódik a legnagyobb szenvedélyünk, a TECHNO ADDICTION !! Függőségünk olyannyira úrrá lett rajtunk, hogy elhívtuk Budapest egyik legszínvonalasabb zenei párosát, a Steam Shape duót ! Technora éhes közönségünk étvágyát a rezidens RICARDO-VINCEE-DJANGO formáció is enyhíti, majd a napsütötte RIO-ban. Június 30.-án 14:00 órától, várunk titeket szeretettel, a rendezvény 22:00-ig tart !
    Bővebben
  • [2018-06-30] Pool&Live
    @ Vituki strand

    Két helyszínnek áll a zászló! Ismét összeraktuk a dupla élménycsomagot: a hangszerek éppúgy élesek lesznek ezen a tüzes nyári délutánon, mint a lejátszók a DJ-pultban. Minden más marad: az égszínkék medence, a fekvésre érdemesített gyep, és persze a Ti jelenlétetek ;)
    Bővebben
  • [2018-06-30] Lick The Click! Sunburst #136
     

    Valójában még jól is esett, hogy kabátban táncoltuk át az előző szombatot. Azonban mi már a következő hétre tekintünk. Már oda válogatunk és még egy élő bejelentkezés sem elképzelhetetlen. A szokásos időpontban és helyen találkozunk!
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó