Pulzar

Partyajánló

Truesounds & Palace pres. Nakadia @ Palace

Fellépők
Dátum 2017. augusztus 12.
Helyszín Palace
Stílus Tech-house, Deep House, House
Truesounds & Palace pres. NakadiaA thaiföldi illetőségű Nakadia egy igazi energiabomba, aki puszta jelenlétével, mosolyával, kisugárzásával azonnal magával ragad. Ha pedig a masszív tech-house és techno elemekkel teletűzdelt zenei vonala párosul az őrült lényével, garantáltan katartikus élményt okoz és első pillanattól a táncparkett közepére szegez. Augusztus 12-én először köszönthetjük Ázsia első számú női dj-jét Siófokon, a nyár egyik legnagyobb volumenű house / techno eseményén a PALACE HUNGARY-ban!Palace

Truesounds & Palace pres. Nakadia @ Palace

A thaiföldi illetőségű Nakadia egy igazi energiabomba, aki puszta jelenlétével, mosolyával, kisugárzásával azonnal magával ragad. Ha pedig a masszív tech-house és techno elemekkel teletűzdelt zenei vonala párosul az őrült lényével, garantáltan katartikus élményt okoz és első pillanattól a táncparkett közepére szegez. Augusztus 12-én először köszönthetjük Ázsia első számú női dj-jét Siófokon, a nyár egyik legnagyobb volumenű house / techno eseményén a PALACE HUNGARY-ban!

Hazai oldalról szintén igazi TSemegére számíthat a nagyérdemű, hiszen a teljes Truesounds kollektíva felvonul, továbbá az elmúlt években a Palace-os nyarak állandó szereplője Chriss Ronson is a fellépők névsorát erősíti. Úgy gondoljuk minden adott ahhoz, hogy egy felejthetetlen estét éljünk át együtt a Balaton partján. Már csak ti kelletek!

Line up:

Nakadia (Cocoon, Get Physical)

Peter Makto (Truesounds)

Chriss Ronson (We are Cre8tion)

Gregory S (Truesounds)

Davko (Truesounds)

Online jegyelővétel: oneticket.hu/​truesounds-palace-pres-nakadia-cocoon-get-physical-607

www.facebook.com/​events/​310765936012565/​

Helyszín

  • Palace

    Vécsey Károly utca 20 Siófok 8600

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó