Pulzar


Kövess minket!

Partyajánló

Track Terrace & Prime FM & DHBP pres. Magdalena & Matthew Dekay @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2017-08-12
Helyszín Track Terrace
Stílus House
Track Terrace & Prime FM & DHBP pres. Magdalena & Matthew DekayA Track Terrace & Prime FM & Deep House Budapest most szombaton Magdalena és Matthew Dekay fellépését prezentálja az elektronikus zene kedvelői számára.Track Terrace
Az esemény résztvevői:
Ezen a bulin nem volt egy Pulzaros sem :(

Track Terrace & Prime FM & DHBP pres. Magdalena & Matthew Dekay @ Track Terrace

A Track Terrace & Prime FM & Deep House Budapest most szombaton Magdalena és Matthew Dekay fellépését prezentálja az elektronikus zene kedvelői számára.

Különleges estének nézünk elébe hiszen Matthew Dekay 3 órás, építkezős warm up szettje után a Diynamic Music felfedezettje Magdalena áll a pult mögé, hogy dinamikájával megtáncoltasson mindenkit, aki ezen az estén ellátogat a Track Terracera.

Matthew Dekay munkássága széles körben ismert, hiszen olyan kiadókhoz köthető, mint az Innervisions, Cécille vagy az All Day I Dream. Biztosak lehetünk benne, hogy kellően bemelegíti majd a terepet est másik vendégének, aki ezen az éjszakán debütál hazánkban.

Magdalena, a kezdetek óta részese a Diynamic sikerének. Eleinte a kiadóhoz tartozó "Ego" klub vezetésével tevékenykedett, majd annak bezárásakor a pult másik oldalán bukkant fel, és milyen jól tette! Produceri szárnyait még csak most bontogatja, de meglehetősen nagy sikerrel. Moby-nak készített "Why Does My Heart Feel So Bad" átiratát szinte minden fesztiválon hallani lehetett az elmúlt hónapokban. Bízhatunk benne, hogy szettjében elcsíphetünk egyet, a későbbiekben megjelenő munkái közül is.

Remek, mondhatni újabb dinamikus éjszaka elé nézünk Budapest kedvenc teraszán, a Trakc Terrace-on!

Magdalena (Diynamic Music)
Matthew Dekay (Für Die Liebe)
Rich & Kornel Halasz
Kühl

Belépő / Entry:
Elővétel / Presale: 2 500 HUF
Online: http://bit.ly/2h23iVd
Helyszínen / At the door:
3 000 / 3 500 HUF

Start: 23:00 / End: 07:00
Korhatár / Age limit: 18+

www.facebook.com/events/1710268872611143/

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2017 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó