Pulzar

Partyajánló

Kolorádó x Technokunst w/ Blawan & Ulwhednar @ Budapest

Fellépők
Dátum 2017. június 9.
Helyszín Budapest
Stílus Techno
Kolorádó x Technokunst w/ Blawan & UlwhednarIdén is a Kolorado Fesztivál lesz a Technokunst kizárólagos nyári egész estés jelenléte. Erre a gyümölcsöző együttműködésre kivételes előadókat invitáltunk a fesztivállal karöltve.Budapest

Kolorádó x Technokunst w/ Blawan & Ulwhednar @ Budapest

Idén is a Kolorado Fesztivál lesz a Technokunst kizárólagos nyári egész estés jelenléte.
Erre a gyümölcsöző együttműködésre kivételes előadókat invitáltunk a fesztivállal karöltve.

Isu felvezetését a Varg és Abdulla Rashim által jegyzett svéd jövőtechno duo élő fellépése követi, majd Blawan minimum 2 órás elementális dj szettje után Dork madárfüttyös zárása köszönti a hajnali napsugarakat.

A tavalyi nagy sikerü Kolorádó fesztivál debütálása után nem kérdés, hogy idén is a régió leghangulatosabb szabadtéri eseményét köszönthetjük, amit egy nemzetközileg is erősnek számító fellépőgárdával gazdagítunk.

Tartsatok velünk!

Line Up

Ulwhednar aka Abdulla Rashim & Varg - live (Northern Electronics - SE)

Blawan (Ternesc - UK)

Dork

Isu

Napijegy: 5000.- (limitalt 200db)

7000.-

Bérlet elővételben: 9000.-

hlyszínen: 12000.-

www.facebook.com/​events/​1366690243419376/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2024-07-06] Kolorádó x Technokunst 2024
  @ Nagykovácsi

  A Kolorádó és a Technokunst idén nyolcadik éve bútorozik össze, hogy a szombati nap a Csodaszarvas színpadon minőségi techno felhozatallal szolgáljon.
 • [2024-07-03] Kolorádó Fesztivál 2024
  @ Nagykovácsi

  Minden nap közeledünk 2024 nyara felé, hogy Budapest szomszédságában újra kiszakadjunk a hétköznapokból. Bár még tartogatjuk az első fellépők és programok meglepetését, de egy párhuzamos valóságban egyre konkrétabb formát öltenek a nyári éjszakák hangulatát adó bulik és koncertek, és a napközbeni barangolások állomásai. Új élmények és a megszokott szabadság.
 • [2019-06-22] Technokunst x Kolorádó 2019
   

  A Technokunst nyári jelenléte immár negyedik éve fonódik össze szorosan a Kolorádó Fesztivállal. A klubszezonban megedzett hangzásokat a a budai hegyek erdei környezetében is felvonultatjuk és minden eddiginél színesebb zenei felhozatalt garantálunk.
 • [2019-06-19] Kolorádó Fesztivál 2019
   

  Negyedik alkalommal hozzuk létre közösen veletek Kolorádó elvarázsolt világát a város határában, a budai hegyek gondos ölelésében. Titkos ösvényeken vezetjük egymást az erdőbe rejtett színpadok között, fontos gondolatokat cserélünk, műfaji korlátokat görbítő zenei és azon túli programok között vándorolunk. Elismert vagy éppen kísérletező, hazai és nemzetközi előadók koncertjein veszítjük el a fejünket, reggelig bőgünk a csodaszarvassal és ropogtatjuk a csűrt.
 • [2017-06-07] II. Kolorádó Fesztivál
  @ Budapest

  Ami tavaly nyáron történt Kolorádóban, az túlszárnyalta minden korábbi víziónkat. Tök jó érzés volt, hogy látatlanban ennyien bizalmat szavaztatok nekünk. Sok dolog kiderült: például, hogy óriás igény van emberi léptékű, ottalvós, budapesti fesztiválra. Az adyligeti napsütésnél is világosabbá vált, hogy alternatív headlinerekkel is lehet fasza fesztiválprogramot csinálni, mert imádjátok a fősodortól leváló újdonságokat. Az is egyértelmű lett, hogy a technósok rég nem csak technót hallgatnak, a gitárzenések meg nem csak gitárzenét. A térerőhiány és a frisslevegő meg a legjobb modernkori ajzószer.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó