Pulzar

Partyajánló

Technokunst x Kolorádó 2019

Fellépők
Dátum 2019. június 22.
Stílus Minimal, Techno
Technokunst x Kolorádó 2019A Technokunst nyári jelenléte immár negyedik éve fonódik össze szorosan a Kolorádó Fesztivállal. A klubszezonban megedzett hangzásokat a a budai hegyek erdei környezetében is felvonultatjuk és minden eddiginél színesebb zenei felhozatalt garantálunk.

Technokunst x Kolorádó 2019

A Technokunst nyári jelenléte immár negyedik éve fonódik össze szorosan a Kolorádó Fesztivállal. A klubszezonban megedzett hangzásokat a a budai hegyek erdei környezetében is felvonultatjuk és minden eddiginél színesebb zenei felhozatalt garantálunk.

Folytatva a tavaly elkezdett napsütéses programindítást, idén is erős "fénybenúszó" kezdettel készülünk. A Tk istálló legfiatalabb igazoltja, Mode kezdése után a római lemezlovas és az Ozora Fesztivál Dome helyszínéért felelős Dj Josko két órás hipnotikus tribal műsora következik. Acidwitch boszorkányos ügyességgel vesz it a stafétát, hogy koszos beatekkel felépített egy órában ágyazzon meg a régóta várt Dán szelektornak Anastasia Kristensennek. Őt követi a két házigazda Dork és Isu szabadtérre hangolt válogatásai, majd a Larmban debütált Oliver Ho Broken English Club live actjét hallhatjuk egy órában. Umwelt electro, acid, techno másfél órája az egyik legjobban várt mix lesz részünkről. Egy igazi dj fenomén, zsigerből rakja a lemezeket és minden nyitott lelkű technot szerető számára nagyon ajánlott. Lau szettjére várjuk a napfelkeltét, ami után Sigha kezd be egy rendhagyó délelőttig tartó mélyezeni örömzenélésbe, mely a Kolorádó fesztivál legfényesebb záróakkordja közt vonul majd a történelemkönyvekbe. A látványt idén a Kiégő Izzók és a Meet Lab formáció közös kreálmány alkotja. Igazán varázslatos manipulált fényeffekteket ígérnek nekünk. Tartsatok velünk az év egyik legszerethetőbb fesztiválján idén is!

Line Up

Broken English Club - live (L.I.E.S. - UK)
Anastasia Kristensen (Arcola - DK)
UMWELT (Rave Or Die - FR)
Sigha (Token - UK)
Dj Josko
Dork
Acidwitch
Isu
Lau
Mode

Jegyek / Tickets:
https:/​/​bit.ly/​2Tqlu9O

Fő esemény: www.facebook.com/​events/​505242236657158/​

www.facebook.com/​events/​369769543629590/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2019-06-19] Kolorádó Fesztivál 2019
     

    Negyedik alkalommal hozzuk létre közösen veletek Kolorádó elvarázsolt világát a város határában, a budai hegyek gondos ölelésében. Titkos ösvényeken vezetjük egymást az erdőbe rejtett színpadok között, fontos gondolatokat cserélünk, műfaji korlátokat görbítő zenei és azon túli programok között vándorolunk. Elismert vagy éppen kísérletező, hazai és nemzetközi előadók koncertjein veszítjük el a fejünket, reggelig bőgünk a csodaszarvassal és ropogtatjuk a csűrt.
  • [2017-06-09] Kolorádó x Technokunst w/ Blawan & Ulwhednar
    @ Budapest

    Idén is a Kolorado Fesztivál lesz a Technokunst kizárólagos nyári egész estés jelenléte. Erre a gyümölcsöző együttműködésre kivételes előadókat invitáltunk a fesztivállal karöltve.
  • [2017-06-07] II. Kolorádó Fesztivál
    @ Budapest

    Ami tavaly nyáron történt Kolorádóban, az túlszárnyalta minden korábbi víziónkat. Tök jó érzés volt, hogy látatlanban ennyien bizalmat szavaztatok nekünk. Sok dolog kiderült: például, hogy óriás igény van emberi léptékű, ottalvós, budapesti fesztiválra. Az adyligeti napsütésnél is világosabbá vált, hogy alternatív headlinerekkel is lehet fasza fesztiválprogramot csinálni, mert imádjátok a fősodortól leváló újdonságokat. Az is egyértelmű lett, hogy a technósok rég nem csak technót hallgatnak, a gitárzenések meg nem csak gitárzenét. A térerőhiány és a frisslevegő meg a legjobb modernkori ajzószer.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó