Pulzar

Partyajánló

Kolorádó Fesztivál 2019

Dátum 2019. június 19. – 2019. június 22.
Stílus ismeretlen
Kolorádó Fesztivál 2019Negyedik alkalommal hozzuk létre közösen veletek Kolorádó elvarázsolt világát a város határában, a budai hegyek gondos ölelésében. Titkos ösvényeken vezetjük egymást az erdőbe rejtett színpadok között, fontos gondolatokat cserélünk, műfaji korlátokat görbítő zenei és azon túli programok között vándorolunk. Elismert vagy éppen kísérletező, hazai és nemzetközi előadók koncertjein veszítjük el a fejünket, reggelig bőgünk a csodaszarvassal és ropogtatjuk a csűrt.

Kolorádó Fesztivál 2019

Negyedik alkalommal hozzuk létre közösen veletek Kolorádó elvarázsolt világát a város határában, a budai hegyek gondos ölelésében. Titkos ösvényeken vezetjük egymást az erdőbe rejtett színpadok között, fontos gondolatokat cserélünk, műfaji korlátokat görbítő zenei és azon túli programok között vándorolunk. Elismert vagy éppen kísérletező, hazai és nemzetközi előadók koncertjein veszítjük el a fejünket, reggelig bőgünk a csodaszarvassal és ropogtatjuk a csűrt.

Kolorádó rólunk szól: az erdő az otthonunk, a csűr a házunk, a major a kertünk, az árok a lelkünk és mindenki a barátunk. Kolorádó befogadó, meglepő, hideg és meleg, kényelmes és extrém, nappal világos, este sötét. A lineup megint nagyon szép lesz, ti pedig mindig is a legszebbek voltatok!

Június végén találkozunk!

//

- Bérletet a Toldi Klubban vagy ide kattintva, lehet venni: http:/​/​kolorado.hu/​2019/​jegyek/​
- A limitált 300 darabos early bird bérletek ára 10000 forint.
// SOLD OUT
- A szintén limitált 300 darabos elővételes bérletek ára 12900 forint.
// SOLD OUT
- A második körös bérletek ára 14.900 forint. // SOLD OUT
- Lehet venni táborjegyet 3500 forintért, és persze a kettőt együtt 18.400 forintért is. // SOLD OUT
- Február 17-től vagy amíg a készlet tart 17.900 forintért pörög tovább a bérlet!
- napijegyek február 17-től elérhetőek 7.900 forintos áron

www.facebook.com/​events/​505242236657158/​

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2019-06-22] Technokunst x Kolorádó 2019
     

    A Technokunst nyári jelenléte immár negyedik éve fonódik össze szorosan a Kolorádó Fesztivállal. A klubszezonban megedzett hangzásokat a a budai hegyek erdei környezetében is felvonultatjuk és minden eddiginél színesebb zenei felhozatalt garantálunk.
  • [2017-06-09] Kolorádó x Technokunst w/ Blawan & Ulwhednar
    @ Budapest

    Idén is a Kolorado Fesztivál lesz a Technokunst kizárólagos nyári egész estés jelenléte. Erre a gyümölcsöző együttműködésre kivételes előadókat invitáltunk a fesztivállal karöltve.
  • [2017-06-07] II. Kolorádó Fesztivál
    @ Budapest

    Ami tavaly nyáron történt Kolorádóban, az túlszárnyalta minden korábbi víziónkat. Tök jó érzés volt, hogy látatlanban ennyien bizalmat szavaztatok nekünk. Sok dolog kiderült: például, hogy óriás igény van emberi léptékű, ottalvós, budapesti fesztiválra. Az adyligeti napsütésnél is világosabbá vált, hogy alternatív headlinerekkel is lehet fasza fesztiválprogramot csinálni, mert imádjátok a fősodortól leváló újdonságokat. Az is egyértelmű lett, hogy a technósok rég nem csak technót hallgatnak, a gitárzenések meg nem csak gitárzenét. A térerőhiány és a frisslevegő meg a legjobb modernkori ajzószer.

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó