Pulzar

Partyajánló

We Are Cre8tion invites Sean Doron @ AETHER

Fellépők
Dátum 2017. február 24.
Helyszín AETHER
Stílus Techno, House
We Are Cre8tion invites Sean DoronKövetkező vendégünk Tel-Aviv – Ibiza tengelyről érkezik, aki nem más, mint Guy Gerber honfitársa, barátja, pártfogoltja, az izraeli Sean Doron.AETHER

We Are Cre8tion invites Sean Doron @ AETHER

Következő vendégünk Tel-Aviv – Ibiza tengelyről érkezik, aki nem más, mint Guy Gerber honfitársa, barátja, pártfogoltja, az izraeli Sean Doron.

Sean Tel-Aviv éjszakájában már bizonyította helyét az elektronikus zenei szcénában. A város jelentősebb klubjai, a The Block, The Breakfast Club, Clara, TLV vagy a Haoman 17 tárt karokkal várják és saját, Monochrome néven futó rendezvénysorozata hónapról hónapra tömegeket vonz. Tavaly Guy Gerber RUMORS Ibiza sorozatához is csatlakozott, ahol a Pacha és Ibiza közönségét is hétről - hétre szórakoztatta. Produceri tevékenységeibe is egyre több munkát fektet, legutóbb barátjával, Stephan Bazbazzal közösen jelentek meg a Berlin Related címkéjén. Sean különleges zenei stílusával hívta fel magára a figyelmet, amit ez úton a hazai közönség is átélhet.

Ezen az estén Sean Doron mellett Chriss Ronson az est házigazda dj-e látja vendégül, aki 22 éves pályafutása során bejárta a világot és a világ elitjével lép fel magyaroszág jelentősebb klubjaiban, fesztiváljain.

Február 24. péntek Aether, Budapest.

line up:

Sean Doron (ISR)

Chriss Ronson

Andras Bognar

Belépés 2.000 Ft

www.facebook.com/​events/​365154527200855/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó