Pulzar

Partyajánló

Selected Sounds: Gidge - Album Launch Budapest @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2017. február 3.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus Electronic
Selected Sounds: Gidge - Album Launch BudapestMilyen érzés felnőni egy svéd kisvárosban, ami akkora, hogy nem tudsz úgy lemenni kávézni, hogy ne fuss bele a haverokba? Jonatan Nilsson és Ludvig Stolterman jól tudja ezt, ezért folyamatosan ki akartak szakadni a festői Umeå-ból, utaztak, amerre tudtak, hogy végül rájöjjenek: a helyet körbeölelő végtelen erdő a legnagyobb inspirációs forrásuk lehet. Ez a zenéjükből is kicseng: ha akarja az ember, ha nem, képeket hív elő - fjordokról, fenyőkről, felhőkről, természetfelettinek tetsző délutáni naplementékről.Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

Selected Sounds: Gidge - Album Launch Budapest @ Toldi Klub

Milyen érzés felnőni egy svéd kisvárosban, ami akkora, hogy nem tudsz úgy lemenni kávézni, hogy ne fuss bele a haverokba? Jonatan Nilsson és Ludvig Stolterman jól tudja ezt, ezért folyamatosan ki akartak szakadni a festői Umeå-ból, utaztak, amerre tudtak, hogy végül rájöjjenek: a helyet körbeölelő végtelen erdő a legnagyobb inspirációs forrásuk lehet. Ez a zenéjükből is kicseng: ha akarja az ember, ha nem, képeket hív elő - fjordokról, fenyőkről, felhőkről, természetfelettinek tetsző délutáni naplementékről.

Skandinávia jó ideje már nem csak lehetetlen szépségű tájai és lehetetlenül szőke lakói nyomán van emlegetve, de elektronikus zenészei miatt is - ennek a jeges oázisnak egyik friss lakója a 2014-ben az XLR8R által is legjobb új előadónak megválasztott Gidge duó, ami elődeihez hasonló érzékenységgel játszik el a hideg-meleg ellentétpárral. Jobb időt nem is találhattunk volna nekik a lemezbemutatójukhoz.

Gidge (Atomnation / SWE):

LNLNN Album Launch Budapest

Support:

9b0

Norwell live

Tolo / Mate Tollner

VJ: Karcis

__________________________

Earlybird tickets:

https://www.residentadvisor.net/event.aspx?916716

www.facebook.com/​events/​1787042048180048/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó