Pulzar

Partyajánló

Több Technót a Parlamentbe - Technóbarát Magyarországot! @ Akvárium Klub

Dátum 2016. május 29. – 2016. május 29.
Helyszín Akvárium Klub
Stílus House, Techno, Dub, Minimal,
Electronic, Bass
Több Technót a Parlamentbe - Technóbarát Magyarországot!A TTP “4/4/2016” határozata értelmében a Több Technót a Parlamentbe 6. évfordulójának méltó megünneplése céljából egy ünnepi, tudományos és szakmai rendezvény formájában a 2016. év során demonstrációra kerül sor.Akvárium Klub

Több Technót a Parlamentbe - Technóbarát Magyarországot! @ Akvárium Klub

A TTP “4/4/2016” határozata értelmében a Több Technót a Parlamentbe 6. évfordulójának méltó megünneplése céljából egy ünnepi, tudományos és szakmai rendezvény formájában a 2016. év során demonstrációra kerül sor.

A 2016. május 29-én megrendezésre kerülő ünnepséget kiemelt fontosságú rendezvénnyé minősítjük, felhívjuk a DJ-ket és az összes technóst, hogy tegyék meg az ünnepség előkészítéséhez és lebonyolításához szükséges intézkedéseket.

Megfelelő beruházásokkal és tőkeinjekciókkal, a megfelelő emberek megfelelő pozícióba kerülésével végre felvirágoztathatjuk a magyar technót.

Ezért álmodtuk meg többek közt a Magyar Producerek Házát és a Technóstadiont is, melynek a demonstráció keretében ünnepélyesen le is tesszük az alapkövét.

Itt az ideje, hogy megvalósítsuk álmainkat, és belevágjunk a Technóbarát Magyarország Program megvalósításába!

2016.05.29

Helyszín:

16:00 Szabság TÉR

22:30 Akvárium Klub

Akik már biztosan ott lesznek velünk:

Bar72, NVC, Lavalava, Kollektiva, Monkey6, Dub Phase, Palotai+Dublic, S1O, Cooperate, Bernáhty Zsiga Live, Stayfly, Bounce, Savage and Mc Fantom, HiFly, Contra Mundum, Citymatiné, Girly: Karanyi & Rapsaam, Technokunst, Manek, Pure Lust , MOVE - Polarize, Žagar DJ set, Mango & Simon Idol, Nieder, Metha(Be Massive - Thissizz), Andras Bader + Duel live,Tom Select

--------------------------------

Visual By: Vj Centrum Budapest - Karcis Gábor, Nagy András and more.

www.facebook.com/​events/​817411778393847/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó