Pulzar

Partyajánló

The Debut Special w Mendo & Darius Syrossian @ Track Terrace

Fellépők
Dátum 2015. július 25.
Helyszín Track Terrace
Stílus Progressive House, House, Tech-house
The Debut Special w Mendo & Darius SyrossianA The Debut csapata két olyan külföldi előadót hívott meg Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelyére, a Duna partján található Track Terrace-ra, akik a nyár nagy részét Ibizán zenélve töltik. Pontosan ettől lesz olyan különleges a július 25-ei buli, hiszen nem kisebb nevek érkeznek, mint a svájci Clarisse Records tulajdonos tech-house veterán Mendo, valamint a lemezboltosból producerré avanzsáló angol Darius Syrossian, aki túlbonyolított műfajmegjelölésektől mentes színtiszta house muzsikát játszik.Track Terrace

The Debut Special w Mendo & Darius Syrossian @ Track Terrace

A The Debut csapata két olyan külföldi előadót hívott meg Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelyére, a Duna partján található Track Terrace-ra, akik a nyár nagy részét Ibizán zenélve töltik. Pontosan ettől lesz olyan különleges a július 25-ei buli, hiszen nem kisebb nevek érkeznek, mint a svájci Clarisse Records tulajdonos tech-house veterán Mendo, valamint a lemezboltosból producerré avanzsáló angol Darius Syrossian, aki túlbonyolított műfajmegjelölésektől mentes színtiszta house muzsikát játszik.

Azért csak egy Debut buliról van szó, így most sem maradhat ki senki, a különleges eseményen is fellép Garay, Add2basket, Jaffa Surfa és Rizkid & Kormix. A Debut arcok mindig szeretnek új dolgokkal előrukkolni, így itt lesz Ibizáról Jenniffer & Valery is egy különleges tánc show erejéig. A jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek.

Line up:

Mendo

Darius Syrossian

+ Garay, Add2Basket, Jaffa Surfa, Rizkid & Kormix

Venue: Track Terrace, Budapest

Neumann János utca 2.

Ticket: 3000Ft

Start: 20h / End: 06h

i n f o s:

www.facebook.com/​events/​1621791601370071/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó