Pulzar

Partyajánlók

2015. július 25., szombat

2015. július 25., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2015-07-25] Hi!Fly presents Cid Inc / Marcelo Vasami / Pole Folder
    @ ZIPPP Club

    Különleges eseménnyel érkezünk július végén, a progressive house rajongóinak várhatóan nagy örömére. A tavaly májusi LÄRM-es fellépése után sokan csak a következő alkalmat várják, hogy újra az argentin Marcelo Vasami repítse őket – bő egy év után ismét itt az alkalom! Egyenesen Buenos Airesből érkezik és hozza magával azokat a dél-amerikai progresszív trekkeket, amiket annyira szerettek!
    Bővebben
  • [2015-07-25] FEDDE LE GRAND ★ Heineken presents: 5STARPARTY
    @ Akvárium Klub

    Minden eddiginél látványosabb show-val érkezik július 25-én az Akváriumba a holland house fenomén. Fedde Le Grand kétséget kizáróan a világ legkeresettebb e-zene DJ-i közé tartozik, akinek pályáját számtalan szakmai elismerés övezi. Évek óta bérelt helye van a világ DJ toplistáinak élbolyában, saját szerzeményei és remixei pedig a leghallgatottabb anyagnak számítanak az összes divatos zenei platformon.
    Bővebben
  • [2015-07-25] The Debut Special w Mendo & Darius Syrossian
    @ Track Terrace

    A The Debut csapata két olyan külföldi előadót hívott meg Budapest egyik legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelyére, a Duna partján található Track Terrace-ra, akik a nyár nagy részét Ibizán zenélve töltik. Pontosan ettől lesz olyan különleges a július 25-ei buli, hiszen nem kisebb nevek érkeznek, mint a svájci Clarisse Records tulajdonos tech-house veterán Mendo, valamint a lemezboltosból producerré avanzsáló angol Darius Syrossian, aki túlbonyolított műfajmegjelölésektől mentes színtiszta house muzsikát játszik.
    Bővebben
  • [2015-07-25] Sunshine Boogie
     

    Lazulós tetőterasz, kitörő nyáröröm, hideg italok, rövid szoknyák, napfénydiszkó és house. Szeretettel várunk Téged a Sunshine Boogie első állomására, ahol közös a naplemente, alap a mosoly, és az éjszakába nyúlik a tánc!
    Bővebben
  • [2015-07-25] Bladerunnaz BBQ w/ A.M.C. (UK), DISASZT (A)
    @ Dürer kert, Budapest

    Zenés közönségtalálkozó és sütögetés délutántól a Bladerunnaz DJ-kkel. Este party A.M.C. (Titan - UK) főszereplésével.
    Bővebben
  • [2015-07-25] POOL&BEER #3 X EINFACH BERLIN X BUDAPEST SECRET CINEMA
    @ Vituki Uszoda

    ~ zene délelőtt 10-től hajnalig ~ medence ~ Berlin ~ mozi ~ termálvíz ~ hideg ital ~ több büfé ~ juicy ~ foci ~ szauna ~ öltöző ~ gumikacsa ~ központjónás ~ mangopapa ~ no hangpara = endless summer
    Bővebben
  • [2015-07-25] CRUISIN Daytime Open Air River Dance
    @ Európa Hajó

    Hello Cruiserek!
    Július 25-én ötödik alkalommal hajózunk ki, de ezúttal egy kicsit távolabb merészkedünk a Dunán felfelé, és meg sem állunk Visegrádig. Ott is csak azért, hogy megcsodáljuk a lenyugvó Napot a hegyek ölelésében. Az új helyszínekkel bővülő panorámavetítést az Európa hajó teraszáról és fedett keringőjéről lesz lehetőség élvezni önfeledt bulizás és hajózás közben. Ez alkalommal már 14:00-kor felszedjük a horgonyt és vesszük az irányt egyenesen észak felé, a visszaérkezés 23:00 körül várható.
    Bővebben
  • [2015-07-25] Tesla.kert: Safair All Night Long!
    @ Tesla Budapest

    Szombaton a monkey6-es Safair áll be a .kert lemezjátszói mögé, úgyhogy készüljetek igazi érzelmes, nyári house-ra, all night long!
    Bővebben
  • [2015-07-25] Lick the Click! SUNBURST #79
     

    A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.
    Bővebben
  • [2015-07-25] DECK ATTACK SUMMER EDITION 02.
    @ Fogas Ház

    A Deck Attack kánikulára optimalizált különkiadása. Első rész.
    Bővebben
  • [2015-07-25] BASS CLUB
    @ Instant, Budapest

    Új sorozattal kedveskedik az Instant a basszus zene rajongóinak! Electro, Dubstep, Drum&Bass, Midtempo és ami a csövön kifér! Az este vendégei Wondawulf és B:Azta
    Bővebben
  • [2015-07-25] HEAT_03
    @ Napozó

    Nevünkhöz hűen olyan forrósággal tombol a nyár, hogy a július utolsó hétvégéjét kötelezőnek éreztük egy újabb bulival felfrissíteni. A felállás a harmadik alkalommal is amit már megkedveltetek, azaz mi adjuk a piros poharas italokat, a hamburgereket, a medencés chillt, a legjobb rap és trap zenéket, és a California feelinget (vagy Miami ha annyira meleg lesz), nektek pedig csak a fürdőruhát és a szokásos vizipisztolyozós, gumidelfinre ugrálós hangulatotokat kell hozni.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó