Pulzar

Partyajánló

tomszeret: QZEN @ Toldi Klub

Fellépők
Dátum 2015. április 10. – 2015. április 10.
Helyszín Toldi Klub, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Stílus House
tomszeret: QZENÚjfent egy, a világ napfényesebb vidékeiről Berlinbe emigrált zeneipari szaktekintély érkezik a városba. Qzen drum and bass djként kezdte karrierjét San Franciscoban, aztán, mint sok kortása ő is hamar rácsúszott a house-ra (aminek igen szép lenyomata, az azóta már megszűnt Moxie Musik nevű műsora).Toldi Klub, 0, 1054 Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

tomszeret: QZEN @ Toldi Klub

Újfent egy, a világ napfényesebb vidékeiről Berlinbe emigrált zeneipari szaktekintély érkezik a városba. Qzen drum and bass djként kezdte karrierjét San Franciscoban, aztán, mint sok kortása ő is hamar rácsúszott a house-ra (aminek igen szép lenyomata, az azóta már megszűnt Moxie Musik nevű műsora).

Miközben az iTunes elektronikus zenei szakmunkása volt, felénekelte Jon Tejadanak a Sweat és a Surce korszakalkotó klubslágereket. Megcsinálta a tüzet a 40 Thievesnek a Don't Turn It Off c. számmal, szigorúan jegyzett live setet prezentált az argentín MUTEK [ES]]]]en és a buenos aires-it klubok megkerülhetetlen lineup tételévé vált. Az elmúlt pár évben átköltözött szakmájának európai fővárosába, hogy itt korrigálja dj és live szettjeivel a genderarányt.

www.facebook.com/​events/​806074666134133/​

Helyszín

  • Toldi Klub

    Bajcsy-Zsilinszky út 36-38 Budapest, Hungary 1054

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó