Pulzar

Partyajánló

SIGNAL & A38 present: CASPA (UK) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2013. október 5.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, Breaks, Dubstep,
Electronica, Trip-hop, Bass
SIGNAL & A38 present: CASPA (UK)2013. október 5. különleges nap lesz Budapesten. A SIGNAL és az A38 együttműködésének eredményeként hazánkba látogat az élő elektronikus zenei legenda, a dubstep egyik alap ikonja, a Dub Police kiadó feje, a londoni Gary John Luke McCann, ismertebb nevén CASPA.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

SIGNAL & A38 present: CASPA (UK) @ A38, Budapest

2013. október 5. különleges nap lesz Budapesten. A SIGNAL és az A38 együttműködésének eredményeként hazánkba látogat az élő elektronikus zenei legenda, a dubstep egyik alap ikonja, a Dub Police kiadó feje, a londoni Gary John Luke McCann, ismertebb nevén CASPA.

Mellette jelen lesz a honi dubstep szcéna krémje, azok az emberek, akik a kezdetektől fogva formálták az itthoni közeget, névszerint PALOTAI, CADIK, WONDAWULF és a DUBLIC ikrek.

CASPA első lemeze 2006-ban jelent meg és azóta is ontja magából a kultikusnak számító zenéket. Kiadóinak (Dub Police, Sub Soldiers) hangzásvilága kimondottan egyedi, súlyos szubokkal megtámasztott, dub alapú mély elektronika, amely egy teljes generációnak meghatározta a fejlődését és amely a későbbi dubstep világuralom egyik jelentős alappillére. CASPA vezetésével kikerült egy teljes producer-generáció is, amelybe olyan nevek tartoznak, mint a The Others, Subscape, Emalkay, Trolley Snatcha, Kromestar, N-Type, Rusko, Tes La Rok, Antiserum vagy Doctor P.

RUSKO egyik legjobb barátjaként és producertársaként rengeteg közös zenét tudhatnak magukénak, sőt, a nevükhöz fűződik a legelső hivatalos dubstep mixlemez, a 2007-es megjelenésű legendás FabricLive 37 is. Később Pete Tong is felkérte, hogy készítsen egy Essential Mixet, amely szintén meghatározóvá vált a dubstep kedvelők körében.

Az első nagy tömegekhez eljutó száma a Back for the First Time volt, melyet az Everybody’s Talking, Nobody’s Listening című albuma követte. Legutolsó nagylemeze Alpha Omega névre hallgat és 2013-ban jelent meg.

Az évek elteltével egyre nagyobb tömegekhez kezdett szólni a zenéje, amely alkalmazkodott ehhez és populárisabb hatások is befolyásolták. A kezdeti mély kuttyogós szubok mellé finom dallamok és fülbemászó énekek kerültek. CASPA olyanok remixfelkérésének tett eleget, mint Deadmau5, 30 Seconds To Mars, Swedish House Mafia, Depeche Mode, Ludacris, Katy B, Plan B, Adam F, Kid Sister, de mégis az egyik legismertebb remixe TC - Where Is My Money című zenéjének korszakalkotó újraértelmezése, amely önmagában megváltoztatta a teljes nemzetközi dubstep szcénát.

Az évek során CASPA bejárta a világ összes jelentős fesztiválját, és headliner volt a legnagyobb klubokban. Műsort vezetett a Rinse FM-en, de mindvégig megtartotta a rezidenciáját a legendás londoni Fabric klubban ahol önálló klubestet is csinált a Dub Police kiadó égisze alatt.

Október 5-én tehát SIGNAL és A38 present: BASS CLASSICS, amely keretein belül hazánkba látogat az élő legenda CASPA. Mellette szerepet kapnak a magyar klasszikusok is, PALOTAI és CADIK, valamint az újabb vonalakat képviselő WONDAWULF és a DUBLIC.

Várunk titeket szeretettel.

---LINE UP---

CASPA (UK / Dub Police, Sub Soldiers)

PALOTAI (Rewind)
CADIK (Rewind, Chi Rec., All Soundz)
WONDAWULF (Future Music)
DUBLIC (Future Music, Signal)



---INFO---

✖ Dátum / Date: 2013.10.05. Szombat / Saturday
✖ Kezdés / Start: 23:00
✖ Helyszín / Venue: A38
✖ Belépő / Tickets:

Első 50db / First 50 tickets: 1.500 Huf 

Elővételben / In advance: 2.000 Huf

Helyszínen / On the door: 2.500 Huf

www.a38.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó