Pulzar

Time Warp Mannheim 2012 flyer

Partyajánló

Time Warp Mannheim 2012

Fellépők
Dátum 2012. március 31.
Helyszín Németország – Mannheim (Maimarkthalle)
Stílus Techno, House, Tech-house, Electronica,
Minimal, Minimal Techno
Time Warp Mannheim 2012A messzemenően látványos olasz és holland rendezvények után a Time Warp rajongók figyelme Mannheim felé irányul.Németország – Mannheim (Maimarkthalle)

Time Warp Mannheim 2012

A messzemenően látványos olasz és holland rendezvények után a Time Warp rajongók figyelme Mannheim felé irányul.

Egy hét sem kellett, hogy a korlátozott számban kibocsájtott “Early Bird” elővételi jegyek 2012 első Time Warp-jára elfogyjanak. A fellépők sora megannyi magas színvonalú meglepetést tartogat és  ez még nem minden, mert a szervezők más területeken is kiélték a kísérletezési vágyaikat. Március 31-e egy kiemelkedő dátum a világ techno rajongói számára. Immáron 17. alkalommal, ezen a szombaton az óra mutatója a mély basszusok és sziszegő magas hangok ritmusára fog járni. Az egyedülálló élmény – a zene, a fények és az érzelmek lélegzetelállító kombinációjaként leírható Time Warp – vajmi keveset változott az évek során. A kilencvenes évek közepe óta a Mannheim-i techno rendezvény volt az elektronikus zenei szcéna egyik fő találkozási pontja és egyben az új hangzások és trendek platformjának is bizonyult.

2012-ben a nemzetközi nagyérdemű nem csak az olyan kaliberű művészek fellépésére számíthat, mint Väth, Hawtin vagy Cox, hanem a tavalyi év friss felfedezettjeire is. Ez egyik ilyen felfedezett bizonyosan a Visionquest csapatát erősítő berlini Seth Troxler.
Jamie Jones szintén sikeres évet tudhat maga mögött. Többek között a brit elektronikus zenei portál, a Resident Advisor látogatói őt választották az év DJ-jének. Jamie idén debütál a Time Warp-on, karöltve a elektronikus zene két úttörőjével Kevin Saunderson-nal és John Digweed-del.
Nick Curly szintén nem csak az új debütáló albumát, a “Between the Lines”-t fogja bemutatni, hanem Mathias Kaden-nel is készül egy back2back szetre, melyet a tech house rajongók köreiben már különös várakozás előz meg.

AKA AKA feat. Thalstroem, Davide Squillace, Pan-Pot, Guti, Hobo – csak öt fellépő a közel 40-ből, melyet a közönség láthat ezen a maratoni eseményen.

A Time Warp a produkciók és a színpadi technika terén is innovovatívan foglal állást, különös hangsúlyt fektetve a legmodernebb technológiák felvonultatására. Az elképesztő fény show-k mellett az elsődleges szempont a 3D-s effektusok használata lesz. A holland Time Warp közönségét már sikerült elkápráztatni a lenyűgöző 3D technológiával, a Mannheim-i szervező csapat egy teljesen új élményt ígér ezen a területen.

A Time Warp csapata tehetséges vizuális művészek felkutatása terén eddig is sikerrel vizsgázott, és most egy új, hat színteres koncepción dolgozunk. A közönség egy igazi különleges audiovizuális élményre számíthat idén márciusban. Több, mint 40 fellépő, rendkívüli fény- és színpadi technika, mindez non-stop 19 órán keresztül. A Time Warp 2012-ben ismét egy felülmúlhatatlanul intenzív élményt biztosít.

További információ a  www.facebook.com/​timewarpofficial oldalakon.

Trailer 2012: http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=AiPcEFlXtzg 

2012. március 31. (szombat)
Németország – Mannheim (Maimarkthalle)
Kezdés: 19:30

DJs:

Sven Väth / Richie Hawtin / Carl Cox / Ricardo Villalobos / Loco Dice / Marco Carola / Dubfire / Adam Beyer / Chris Liebing / DJ Rush / Kevin Saunderson / John Digweed / Magda / Monika Kruse / Karotte /Jamie Jones /Visionquest (Ryan Crosson, Shaun Reeves, Seth Troxler) / Steve Lawler / Marcel Dettmann / Ben Klock / Paco Osuna / Mathias Kaden & Nick Curly b2b / Davide Squillace / Pan-Pot / tINI / Robert Dietz / Dorian Paic / Felix Kröcher / Seebase / Federico Molinari / Steffen Baumann / Sasch BBC / Steffen Deux / Lautleise

Live:

Laurent Garnier pres. L.B.S. / Extrawelt / AKA AKA feat. Thalstroem / Paul Ritch / Guti / Hobo


Flyer

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó