Pulzar

Ablak A Dubra flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Ablak A Dubra @ Vakegér Pince, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 26.
Helyszín Vakegér Pince, Budapest, 1061 Paulay Ede utca 2.
Stílus Techno, Tech-house, Minimal, House,
Experimental, Electronica, Electro, DownTempo
Ablak A DubraA látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere, ahol minden kicsit szebb, kicsit fényesebb és hallhatóbb lett, az italtőzsdén az árakat Te alakítod s a koccintásnak szépen csengő hangja van! Malátabár, saját házban pálinka, kitágult terek fogadnak, stresszkód mentes teddrámind hasitasival vagy nélküle. Október utolsó szerdáján a házigazda Naga mellett, a pontos mixeiről híres Andre érkezik a pultba. Légy ott!Vakegér Pince, Budapest, 1061 Paulay Ede utca 2.

Ablak A Dubra @ Vakegér Pince, Budapest

A látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere, ahol minden kicsit szebb, kicsit fényesebb és hallhatóbb lett, az italtőzsdén az árakat Te alakítod s a koccintásnak szépen csengő hangja van! Malátabár, saját házban pálinka, kitágult terek fogadnak, stresszkód mentes teddrámind hasitasival vagy nélküle. Október utolsó szerdáján a házigazda Naga mellett, a pontos mixeiről híres Andre érkezik a pultba. Légy ott!

Tetthely:
Vakegér Pince (tőzsdekocsma)
1061 Paulay E. u. 2. (Deák térnél a Vista mellett)

Belépő: 500 Ft
italakciók, egyet fizet kettőt vihet


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó