Pulzar

Ablak a Dubra - Andras Toth Farewell party flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Ablak a Dubra - Andras Toth Farewell party @ Vakegér Pince, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. október 12.
Helyszín Vakegér Pince, Budapest, 1061 Paulay Ede utca 2.
Stílus Techno, Tech-house, Minimal, House,
Experimental, Electronica, Electro, DownTempo
Ablak a Dubra - Andras Toth Farewell partyA Hairy legsikeresebb producere, Andras Toth hosszú időre elhagyja az országot, hogy zenei karrierjét hatékonyabban tudja épteni! Az őszi szezonban utoljára lesz hallható különgeles live produkciója az Ablak A Dubrán!Vakegér Pince, Budapest, 1061 Paulay Ede utca 2.

Ablak a Dubra - Andras Toth Farewell party @ Vakegér Pince, Budapest

A Hairy legsikeresebb producere, Andras Toth hosszú időre elhagyja az országot, hogy zenei karrierjét hatékonyabban tudja épteni! Az őszi szezonban utoljára lesz hallható különgeles live produkciója az Ablak A Dubrán!

A Polymorphin duó tagjaként hallottunk róla először, majd 2009. telén debütált Andras Toth. Az érdekes, egyedi hangzású élő produkciója java részt saját zenékből áll. Büszkén fogtuk kezünkbe az első, a kanadai Alphahouse kiadónál megjelent, bakelitjét melyet továbbiak követnek hamarosan! Azóta sokunkat elbűvöltek már különleges szettjei vagy improvizatív zongorajátéka, amit mindannyiszor áhítattal hallgattunk.

Andras, hosszú időre külföldre távozik, így ebben a szezonban utoljára lesz hallható az Ablak A Dubra esten. Boldogan indítjuk Őt útjára, hisz zenei karrierje még csak most kezdődik igazán! 

Szerdán Téged is várunk, egy közös ölelésre, ahol mindnyájan sok sikert kívánunk Andrisnak! 


Tetthely: 

Vakegér Pince (tőzsdekocsma)
1061 Paulay E. u. 2. (Deák térnél a Vista mellett)

Belépő: 500 Ft
italakciók, egyet fizet kettőt vihet


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Faith No More a jubileumi VOLT-o

    A jubileumi VOLT Fesztivál az elvárásokat is felülmúló világsztár-kínálattal várja vendégeit Sopronba. A hamarosan teljesnek mondható line-up újabb nevekkel bővült: az idei év talán legfontosabb hazai rockzenei eseményének ígérkezik a Faith No More fellépése a 20. VOLT Fesztiválon, az elektronikus zene szerelmesei pedig ikonokat és új neveket egyaránt köszönthetnek az idei VOLT-on: jön Caspa, Toddla T és a Camo & Krooked.
  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-07-07] DJ Metting Happening
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Te tényleg semmire nem emlékszel?
  • [2012-01-21] TERMINAL / The last year edition
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Belépő : Nincs Line up: Plastic Pete / www.plasticpete.suxx.hu Dj Grega / Justmusic FM Bega / Justmusic FM Schiipman / Prime FM
  • [2011-11-11] Deepimpression 7th Birthday w. Chriss Ronson
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Eltelt egy újabb év, és mi is öregebbek lettünk. El is kezdünk őszülni már, persze csak akinek van haja. Ebből az alkalomból a hagyományokhoz híven, összeröffenünk egy jó kis estére a méltán elismert Chriss (Ronson) vendégszereplésével, és természetesen a csapatunk tagjaival a VakEgér Tőzsdekocsmában. Nem kell félni vakoskodni nem fogunk, de hangoskodni annál inkább. Mindenki a számára legkedvesebb zenéivel készül nektek napjainkból és az elmúlt 7 évből. Lesz természetesen ajándék cd a szemfülesebb érkezőknek, és ráadásként ital akciókkal is kedveskedünk nektek! Ne feledd: Deepimpression 7th Birthday (2011. 11. 11.) Helyszín: VakEgér Tőzsdekocsma (Paulay Ede utca 2. , Budapest)
  • [2011-10-26] Ablak A Dubra
    @ Vakegér Pince, Budapest

    A látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere, ahol minden kicsit szebb, kicsit fényesebb és hallhatóbb lett, az italtőzsdén az árakat Te alakítod s a koccintásnak szépen csengő hangja van! Malátabár, saját házban pálinka, kitágult terek fogadnak, stresszkód mentes teddrámind hasitasival vagy nélküle. Október utolsó szerdáján a házigazda Naga mellett, a pontos mixeiről híres Andre érkezik a pultba. Légy ott!
  • [2011-10-19] Ablak A Dubra
    @ Vakegér Pince, Budapest

  • [2011-10-05] Ablak A Dubra
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Ablak a Dubra patinás szerdái idén új helyen!
  • [2011-09-26] Ablak A Dubra Őszköszöntő
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Ablak a Dubra patinás szerdái idén új helyen! A látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere: soká keresgétük a klubhelyszint, ahol egyszerre működik hang és ventillátor, ahol a koccintásnak szépen csengő hangja van, ami egy este sokszor kipróbálható). Lesznek irtó klasz dj-k, és egy italtözsdének becézett játék is... Reméljük tetszik a választásunk, s vidáman vészeljük át itt a hideg szezont.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó