Pulzar

DJ Metting Happening flyer

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

DJ Metting Happening @ Vakegér Pince, Budapest

Fellépők
Dátum 2012. július 7.
Helyszín Vakegér Pince, Budapest, 1061 Paulay Ede utca 2.
Stílus Techno, House, Trance
DJ Metting HappeningTe tényleg semmire nem emlékszel?Vakegér Pince, Budapest, 1061 Paulay Ede utca 2.

DJ Metting Happening @ Vakegér Pince, Budapest

Te tényleg semmire nem emlékszel?

Bármi is a válaszod, 2012.07.07-én, szombat este személyesen találkozhatsz olyan DJ-kel és Producerekkel, akik nem csak tehetségesek, hanem pofátlanul be is csempészik a legújabb remixeket a füledbe.

Ha te mindenképpen fizetni akarsz egy igazi minőségi buliért, akkor gyere el, és inkább hívd meg a barátaidat egy italra, mert erre a bulira a belépés INGYENES!

A zenét aprítja: A SawProduction Crew
És mire ez a nagy felhajtás?

Te tényleg elfelejtetted, hogy 5 évvel ezelőtt elindult a www.sawproduction.com?

Hát felejtsd is el, mert ez most egy vadi új site, a Debüt Party-t pedig 2012.07.07-én
22:00 h-kor kezdjük a belvárosi Vakegér Music Clubban, ahol az italtőzsdén fillérekért eszméletlenre ihatod magad!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-01-21] TERMINAL / The last year edition
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Belépő : Nincs Line up: Plastic Pete / www.plasticpete.suxx.hu Dj Grega / Justmusic FM Bega / Justmusic FM Schiipman / Prime FM
  • [2011-11-11] Deepimpression 7th Birthday w. Chriss Ronson
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Eltelt egy újabb év, és mi is öregebbek lettünk. El is kezdünk őszülni már, persze csak akinek van haja. Ebből az alkalomból a hagyományokhoz híven, összeröffenünk egy jó kis estére a méltán elismert Chriss (Ronson) vendégszereplésével, és természetesen a csapatunk tagjaival a VakEgér Tőzsdekocsmában. Nem kell félni vakoskodni nem fogunk, de hangoskodni annál inkább. Mindenki a számára legkedvesebb zenéivel készül nektek napjainkból és az elmúlt 7 évből. Lesz természetesen ajándék cd a szemfülesebb érkezőknek, és ráadásként ital akciókkal is kedveskedünk nektek! Ne feledd: Deepimpression 7th Birthday (2011. 11. 11.) Helyszín: VakEgér Tőzsdekocsma (Paulay Ede utca 2. , Budapest)
  • [2011-10-26] Ablak A Dubra
    @ Vakegér Pince, Budapest

    A látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere, ahol minden kicsit szebb, kicsit fényesebb és hallhatóbb lett, az italtőzsdén az árakat Te alakítod s a koccintásnak szépen csengő hangja van! Malátabár, saját házban pálinka, kitágult terek fogadnak, stresszkód mentes teddrámind hasitasival vagy nélküle. Október utolsó szerdáján a házigazda Naga mellett, a pontos mixeiről híres Andre érkezik a pultba. Légy ott!
  • [2011-10-19] Ablak A Dubra
    @ Vakegér Pince, Budapest

  • [2011-10-12] Ablak a Dubra - Andras Toth Farewell party
    @ Vakegér Pince, Budapest

    A Hairy legsikeresebb producere, Andras Toth hosszú időre elhagyja az országot, hogy zenei karrierjét hatékonyabban tudja épteni! Az őszi szezonban utoljára lesz hallható különgeles live produkciója az Ablak A Dubrán!
  • [2011-10-05] Ablak A Dubra
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Ablak a Dubra patinás szerdái idén új helyen!
  • [2011-09-26] Ablak A Dubra Őszköszöntő
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Ablak a Dubra patinás szerdái idén új helyen! A látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere: soká keresgétük a klubhelyszint, ahol egyszerre működik hang és ventillátor, ahol a koccintásnak szépen csengő hangja van, ami egy este sokszor kipróbálható). Lesznek irtó klasz dj-k, és egy italtözsdének becézett játék is... Reméljük tetszik a választásunk, s vidáman vészeljük át itt a hideg szezont.

Ajánlott letöltések a partyhoz

  • [2012-01-16] Collective Machine - January 2012

     Collective Machine January 20121.Jose M & Taco Man-From Apes To Humans (Original Mix) The Room 2.Kenny Ground-Sugar (Dj Max Remix) Elegant Bit 3.Smoke Sykes-Full Of Life (Hollen Remix) Variante Music 4.DJ Wld-For Your Play (Original Mix) Jonk Records 5.Alex Gori-Arumba (Original Mix) Diva Records 6.Todd Terry and Davide Benedetti-You Can't Do This (Original Mix) Cadenza 7.Ron Costa-Crackhouz (Original Mix) Monique Spéciale 8.Hollen-Cuano El Ritmo (Maximiljan Remix) Prospect Records 9.Matt Klast & Sebastian Diossa-Malecom (Original Mix) Attary Records 10.DJ Wld-For Your Play (Danny Serrano Remix) Jonk Records 11.Ahautzab-Dance Everybody (David Glass Midnight Remix) Prospect Records 12.Filsonik-Tamur (Original Mix) Desolat 13.Hollen-Frankus (Collective Machine Remix) Potobolo Records 14.Jairo Delli-BB Music (Dubtechie Remix) Six Sound Records 15.Hollen & Collective Machine-Junction (Original Mix) Unsigned 16.Collective Machine-Mr X (Original Mix) Monique Spéciale 17.Collective Machine-Rollercoaster (Original Mix) Monique Spécialewww.facebook.com/Collectivemachine

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó