Pulzar

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

Ablak A Dubra @ Vakegér Pince, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Domestique
Dátum 2011. október 5.
Helyszín Vakegér Pince, Budapest, 1061 Paulay Ede utca 2.
Stílus DownTempo, Electro, Electronica, Experimental,
House, Minimal, Tech-house
Ablak A DubraAblak a Dubra patinás szerdái idén új helyen!Vakegér Pince, Budapest, 1061 Paulay Ede utca 2.

Ablak A Dubra @ Vakegér Pince, Budapest

Ablak a Dubra patinás szerdái idén új helyen!

A látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere: soká keresgétük a klubhelyszint, ahol egyszerre működik hang és ventillátor, ahol a koccintásnak szépen csengő hangja van, ami egy este sokszor kipróbálható). Lesznek irtó klasz dj-k, és egy italtözsdének becézett játék is... Reméljük tetszik a választásunk, s vidáman vészeljük át itt a hideg szezont.

október 5. Domestique
október 12. Andras Toth live (farewell party)
október 19.Beta, Roland Handrick
október 26, Naga, Andre

Tetthely:
Vakegér Pince (tőzsdekocsma)
1061 Paulay E. u. 2. (Deák térnél a Vista mellett)

Belépő: 500 Ft
italakciók, egyet fizet kettőt vihet

Régebbi partyk ebből klubból

  • [2012-07-07] DJ Metting Happening
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Te tényleg semmire nem emlékszel?
  • [2012-01-21] TERMINAL / The last year edition
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Belépő : Nincs Line up: Plastic Pete / www.plasticpete.suxx.hu Dj Grega / Justmusic FM Bega / Justmusic FM Schiipman / Prime FM
  • [2011-11-11] Deepimpression 7th Birthday w. Chriss Ronson
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Eltelt egy újabb év, és mi is öregebbek lettünk. El is kezdünk őszülni már, persze csak akinek van haja. Ebből az alkalomból a hagyományokhoz híven, összeröffenünk egy jó kis estére a méltán elismert Chriss (Ronson) vendégszereplésével, és természetesen a csapatunk tagjaival a VakEgér Tőzsdekocsmában. Nem kell félni vakoskodni nem fogunk, de hangoskodni annál inkább. Mindenki a számára legkedvesebb zenéivel készül nektek napjainkból és az elmúlt 7 évből. Lesz természetesen ajándék cd a szemfülesebb érkezőknek, és ráadásként ital akciókkal is kedveskedünk nektek! Ne feledd: Deepimpression 7th Birthday (2011. 11. 11.) Helyszín: VakEgér Tőzsdekocsma (Paulay Ede utca 2. , Budapest)
  • [2011-10-26] Ablak A Dubra
    @ Vakegér Pince, Budapest

    A látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere, ahol minden kicsit szebb, kicsit fényesebb és hallhatóbb lett, az italtőzsdén az árakat Te alakítod s a koccintásnak szépen csengő hangja van! Malátabár, saját házban pálinka, kitágult terek fogadnak, stresszkód mentes teddrámind hasitasival vagy nélküle. Október utolsó szerdáján a házigazda Naga mellett, a pontos mixeiről híres Andre érkezik a pultba. Légy ott!
  • [2011-10-19] Ablak A Dubra
    @ Vakegér Pince, Budapest

  • [2011-10-12] Ablak a Dubra - Andras Toth Farewell party
    @ Vakegér Pince, Budapest

    A Hairy legsikeresebb producere, Andras Toth hosszú időre elhagyja az országot, hogy zenei karrierjét hatékonyabban tudja épteni! Az őszi szezonban utoljára lesz hallható különgeles live produkciója az Ablak A Dubrán!
  • [2011-09-26] Ablak A Dubra Őszköszöntő
    @ Vakegér Pince, Budapest

    Ablak a Dubra patinás szerdái idén új helyen! A látássérült rágcsálóról elnevezett belvárosi dance aréna vitán felül szem szájnak ingere: soká keresgétük a klubhelyszint, ahol egyszerre működik hang és ventillátor, ahol a koccintásnak szépen csengő hangja van, ami egy este sokszor kipróbálható). Lesznek irtó klasz dj-k, és egy italtözsdének becézett játék is... Reméljük tetszik a választásunk, s vidáman vészeljük át itt a hideg szezont.

Kapcsolódó cikkek

  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó