Pulzar

TT&A bemutatja: Fabio & Grooverider flyer

Belépő
Eslő kör1 990 Ft
Második kör2 500 Ft
Helyszínen éjfélig2 500 Ft
Helyszínen éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

TT&A bemutatja: Fabio & Grooverider @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. július 23.
Helyszín ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, House, Jungle,
Minimal, Nu Beats
TT&A bemutatja: Fabio & GrooveriderLTJ Bukem & MC Conrad (UK) parádés szereplését követően egy újabb világhírű duó, Fabio & Grooverider (UK) fellépése következik a frissen indult TT&A rendezvénysorozat második állomásán. Szabadtér, és 12 órás jamboree vár a vájtfülű közönségre, lounge-hiphop-break-dnb zenék őrületében!ChaChaCha Cabrio, Budapest, Margitsziget

TT&A bemutatja: Fabio & Grooverider @ ChaChaCha Cabrio, Budapest

LTJ Bukem & MC Conrad (UK) parádés szereplését követően egy újabb világhírű duó, Fabio & Grooverider (UK) fellépése következik a frissen indult TT&A rendezvénysorozat második állomásán. Szabadtér, és 12 órás jamboree vár a vájtfülű közönségre, lounge-hiphop-break-dnb zenék őrületében!

Négyórás exkluzív szettel érkezik Fabio & Grooverider Budapestre!

 

Július 23-án, szombaton, a drumandbass világ egyik legmeghatározóbb duója zenél a Margit-szigeti ChaChaCha Cabrioban. Az angol sztárpáros Fabio & Grooverider 1987 óta gyűri a bakeliteket, és anno a Phase One kalózrádiónál kezdték pályafutásukat.

 

Kezdetben Fabio laza funky és soul dallamokat kevert Grooverider hiphop ritmusaira, aztán amikor a londoni klubokba berobbant az acid house, ők is frissebb hangzásokra váltottak. Az underground imádta őket, sajátos stílusuk ekkor rave-et kevert detroit house-zal. A folytatásban ők ketten mindig pár lépéssel a trendek előtt jártak - és járnak ma is. 1989-ben már javában játszották az akkor még újdonságnak számító technót, és ők alakították ki a kora kilencvenes években az oly jellegzetes brit breakbeat-et. House, rave, jungle, drumandbass - az elektronika több területén is jelentős sikereket könyvelhettek el az évek során. Sőt,  a d'n'b lazább, dallamosabb verziója, a világszerte közkedveltté vált úgynevezett 'liquid funk' , egyenesen Fabio találmánya!

 

Szakmai elismertségüket és nemzetközi népszerűségület mi sem jelzi jobban, minthogy jelenleg is a patinás BBC Radio 1-nél vezetnek heti rendszerességgel műsort. A trendirányító csatorna adásában Fabio és Grooverider leginkább a szakma legjobbjait vonultatja fel, de fiatal tehetségeknek is lehetőséget adnak a bemutatkozásra.

 

Hasonló koncepcióra épül a TT&A szervezésében érkező buli július 23-án: a Margit szigeti ChaChaCha-ban az angol legendák és hazánk legjobbjai mellett új tehetségek is pörgetik a lemezeket a dj-pultban. Épp ezért kapunyitás a szokásosnál korábban, este nyolc órakor történik!

 

A két nagyágyú Chris.Su feat MC Blue ID felvezetését követően éjjel egykor csap majd össze: négy órás szettel készülnek a magyar közönség elé! BBC-s műsoruk (http://www.bbc.co.uk/programmes/fabioandgrooverider) addig is jó kis ízelítőt ad abból, hogy mire számíthatunk: legutóbbbi 'Battle of the Rewinds' akciójukban elképesztő mixtechnikájuk ütközésétől dübörög faltól falig a dnb - s nem mellesleg Goldie is beugrik a srácokhoz… A jó kis bemelegítést követően aztán irány Budapest és a Margit sziget!

 

 Fabio&Grooverider élő műsora a patinás BBC Radio csatornáján:

www.bbc.co.uk/programmes/fabioandgrooverider

Jegyek elővételben kaphatóak június 29-től a készlet erejéig az alábbi helyeken:

Bobek Kert / Budapest, VII. ker. Kazinczy utca 53. Minden nap: 12.00-00.00
ITT 1990 forintért kaphatóak a legelső jegyek, melyek mellé egy SÖR IS JÁR!

Figyelem!!! Az 1990 Ft-os /Kedvezményes/ jegyekkel éjfélig lehet bejutni a rendezvényre, majd, utána a meghirdetett éjfél utáni jegyár érvényes!!!

Második körben 2500 forintért vásárolhatsz itt:

Bobek Kert / Budapest, VII. ker. Kazinczy utca 53. Minden nap: 12.00-00.00

Soundhead iroda /Budapest, VI. ker. Teréz krt. 6. (56-os kapucsengő) Munkanapokon: 10.00-18.00

Cha-Cha-Cha Cabrio Margitsziget, Munkanapokon: 18:00 - 22:00

Vidékieknek jegyrendelés a tta@enternet.hu címen!
A buli estéjén a helyszínen jegyek éjfélig 2500, utána 3000 forintért válthatóak.

Info: tta@enternet.hu / info@tta-budapest.hu / +36204493049 / +36305327166 / www.tta-budapest.hu

FABIO & GROOVERIDER 2011.07.23. | Szombat | OPEN-AIR!!!
Cha-Cha-Cha Cabrio, Margitsziget, Budapest

FABIO & GROOVERIDER (UK)  Exkluzív 4órás szett!!!
Chris.su, TbGon, Metha, Mentalien, Kenpo Tenzin, Reload, Axim, DeeJazZ Gti n' Rol&, Mc Blu-ID


Együttműködő partnerek:

Bobek Kert | Don't Panic | Cha-Cha-Cha | BBC RADIO1 | Radio.Street.HU | Swerve | Riksa Taxitársaság | Mafla.hu | Soundhead.hu | MusicChanel 1 | Audiotype | drumandbass.hu | Partynews.hu | Partyarcok.hu | Pulzar.hu

Linkek:

Facebook event: http://www.facebook.com/event.php?eid=175938692461706

TT&A Budapest: http://www.tta-budapest.hu/


Flyer

Ajánlott lemezek

  • Deep Beep Records 005: BNZO – What’s The Use EP

    Újabb bomba szaggatja a táncparketteket a Deep Beep Records legújabb, immár ötödik kiadványa jóvoltából. A 19 esztendős BNZO az Egyesült Államokban él, és valósággal ontja magából a slágereket. Az úriember neve - zsenge kora ellenére – már most olyan kiadók katalógusában virít exkluzív művészként, mint Steve Lawler VIVA Music-ja vagy a Trapez Records. A Deep Beep Recordsnál megjelenő új zenéjében is hozta a legjobb formáját: a What’s The Use hamisítatlan house ritmusai kimondottan táncparkett-orientálttá teszik a trekket.
  • Deep Beep Records 004: Mikalogic – Bad Max EP

    A hazai paletta egyik legigazabb gyöngyszeme, a Deep Beep Records új kiadvánnyal rukkolt elő szeptember első napján. A sorrendben immár negyedik EP főszereplője a portugál Mikalogic. A mesteri zenekreátor nem véletlenül tűnt fel a Deep Beep tulajdonosainak: zenéit olyan kiadóknál gondozzák, mint Steve Lawler híres ViVa Musicja, vagy a másik patinás label, a CR2, mely szinte folyamatosan licenszeli a latin géniusz munkáit. Ezek után érthető, hogy sajátos hangzásvilága nyomban szembe- (helyesebben fülbe-) tűnik a minőségre éhes stílusfanoknak.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó