Pulzar

Selected Sounds pres. Nosaj Thing Live (USA) flyer

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft
Elővételben 2011. július 14.-ig1 500 Ft

Partyajánló

Selected Sounds pres. Nosaj Thing Live (USA) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2011. július 15.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, Breaks, Dub, Dubstep,
Electro, Electronica, Minimal, Techno
Selected Sounds pres. Nosaj Thing Live (USA)A Selected Sounds következő eseményén a kísérleti hiphop igazi nagyágyúját hallgathatja meg a közönség: Nosaj Thing Los Angelesből hozza a legélvezetesebb, olykor minimálba, máskor pörgőbbre hajló vibrációkat.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Selected Sounds pres. Nosaj Thing Live (USA) @ A38, Budapest

A Selected Sounds következő eseményén a kísérleti hiphop igazi nagyágyúját hallgathatja meg a közönség: Nosaj Thing Los Angelesből hozza a legélvezetesebb, olykor minimálba, máskor pörgőbbre hajló vibrációkat.

 Miután végigbányászta az archaikus számítógépek és programok zeneszerkesztési lehetőségeit, Nosaj mára Los Angeles egyik legkifinomultabb zenei modulátorává nőtte ki magát. Az ő elektronikus tájképei, valamint vad ritmusképletei és váltásai mára olyan közismert hangbélyegekké váltak, amelyek mélyen befolyásolják a hallgatóit, s jótákonyan a lelkükbe marnak. Nosaj Thing nem kevesebbet állít elő, mint a sodró ütemek mesteri folyamát, amely a kísérleti elektronikától a tehetséges zajépítészetig terjedő skálán mozog.

Drift című bemutatkozó albumát az Alpha Pup kiadó jelentette meg 2009 júniusában, amely világszerte elképesztő sikert ért el. A Pitchfork kitűnő 7.9-es osztályzatot adott a mesterműnek, megjegyezve, hogy az anyag „isteni üldöztetésű…húsvéti tojás ezernyi hallgató számára”. Az album a megtisztelő 5. helyig kúszott fel az iTunes elektronikus sikerlistáján, és az első helyig a Bleep és a Boomkat listákon.

És ez már meghozta Nosaj számára a teljes sikert. A zenei folyóiratok sorban álltak, hogy anyagot készíthessenek róla, köztük a Spin, a Fader, az XLR8R, a The New Yorker, a Nylon és az URB. Rendszeres rádióadást kapott BBC Radio 1-en és a Los Angeles' KCRW-n, miközben lehengerlő élő szettjei a nemzetközi underground zenei szcéna állandóan turnézó alappillérévé
tették.


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó