Pulzar

4/4 B2B Nihgt flyer

Belépő
Mindenkinek500 Ft

Partyajánló

4/4 B2B Nihgt @ Almássy Hall

Fellépők
Dátum 2011. április 9.
Helyszín Almássy Hall
Stílus Electronica, House, Minimal, Tech-house
4/4 B2B NihgtBár a tavasz "ujjbegye" végleg a télnek szegezett "Sátgán" ravaszára tapadt, azért még ebben a hónapban is lesz egy-két megmozdulásra okot adó program az Almássy Hall-ban. Az áprilisi program Talamasca-val, Ludmilla-val indult, s a második hétvége is tartogat újabb kiváló előadókat a tarsolyban.Almássy Hall

4/4 B2B Nihgt @ Almássy Hall

Bár a tavasz "ujjbegye" végleg a télnek szegezett "Sátgán" ravaszára tapadt, azért még ebben a hónapban is lesz egy-két megmozdulásra okot adó program az Almássy Hall-ban. Az áprilisi program Talamasca-val, Ludmilla-val indult, s a második hétvége is tartogat újabb kiváló előadókat a tarsolyban.

 Szombati programunk az ide-oda pakolgatás nagyszerű lehetőségét használja ki, - négy olyan dj-t hívtunk vendégül, akik a 4/4 műfajok széles skáláját népszerűsítik klubbjainkban és szerte az országban. Állandó résztvevői és szervezői a honi "top-buliknak" , ahol rendre olyan világsztárok mellett játszanak, akik hétről-hétre telt ház előtt pörgetik a bakeliteket bolygókerekségünk bármely pontján.

Az est műfaji középpontjában egyértelműen a minimal & a house lesz, hogy a 4 darab lábdob hang között egy ponton mindig "house-va" legyen a "grúv-on".

011. 04. 09.Szombat 

Almássy Hall

Almássy tér 6. 

iSu & Crimson [lick the click!]

Naga & Beta [hairy]


Lotusfusion Visual Crew

Kezdés : 22:00

Belépő : 500 HUF.


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Sónar 2011

    Június 16-tól 18-ig ismét megrendezik Európa leghíresebb és talán a világ egyik legkiemelkedőb elektronikus zenei és kultúrális fesztiválját, a Sónar 2011 fesztivált Barcelonában.
  • Az Exit Fesztivál új fellépői: M.I.A. és Better Lost Than Stupid

    Az angol M.I.A. formáció a girl power nevében jön idén az EXIT Fesztiválra, ahol pénteken fognak fellépni, július 9-én. A hip-hopot, elektronikát, dance és alternative jegyeket ötvöző eklektikus dallamairól elhíresült M.I.A. két nagysikerű album, az Aural és Kala után tavaly tért vissza egy vadonatúj single-lel, a ‘/\/\ /\ Y /\’-val (értsd: MAYA), amit Los Angelesben vettek fel, és olyan társelőadókat vonultat fel, mint Rusko, Diplo, Blaqstarr és Switch. Az eredmény egy nagyon ütős dubstep bass hangzásvilág, vegyítve némi industrial zajköpennyel. A ‘/\/\ /\ Y /\’ studio albumot a világ technikai vívmányai ihlették, valamint a közösségi megosztás, amit a Facebook-nak köszönhetünk.
  • Hairy művészek az Exiten!

    A legendás Exit szervezői a Converse Exit Music Live színpadán ifjú tehetségek számára biztosítanak fellépési lehetőséget, és az idei évben először, lemezlovasok számára is kitárták kapuikat. Idén összesen 25 fiatal zenekar és 7 DJ kap lehetőséget arra, hogy megmutathassa magát a közönségnek
  • Hairy - segítség az árvízkárosultaknak!

    Az elmúlt hetekben mindannyian szomorúan hallgattuk és figyeltük az országban zajló természeti katasztrófát, mely rengeteg ember életében okoz nehézségeket.
  • Butane Inetrjú

    Rövid Interjú a Hairy-s fellépés kapcsán
  • Andre @ Long Track

    A Marvin által szerkesztett, heti rendszerességgel jelentkező Long Track című mix műsor vendége volt a közelmúlban Andre.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó