Pulzar

The Debut Allinclusive Silvesterr flyer

Belépő
Elővételben 2010. december 19.-ig8 000 Ft
Elővételben 2010. december 31.-ig10 000 Ft
A helyszínen12 000 Ft
VIP elővételben13 000 Ft
A helyszínen15 000 Ft

Partyajánló

The Debut Allinclusive Silvesterr @ Cinema Hall, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 31.
Helyszín Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44
Stílus Progressive House, Tech-house, House, Funk,
Electronica, Deep House
The Debut Allinclusive SilvesterrA hagyományokat folytatva idén is megrendezzük all inclusive szilveszteri partynkat. A korlátlan italfogyasztású paryk szervezésében úttörőnek számítunk és mi mindig figyelünk a minőségre. Napjainkra már rengeteg ilyen szilveszteri rendezvénnyel találkozhatunk, s sajnos nem egy szervező rontja az ilyen típusú rendezvények hírét. Mi azonban mindig törekszünk a mind minőségibb kiszolgálásra, mind az italkínálat, mind a gyors és kulturált kiszolgálás területén.. Aki idén is minket választ biztosan nem fog csalódni.Cinema Hall, Budapest, 1036 Budapest Bécsi út 38-44

The Debut Allinclusive Silvesterr @ Cinema Hall, Budapest

A hagyományokat folytatva idén is megrendezzük all inclusive szilveszteri partynkat. A korlátlan italfogyasztású paryk szervezésében úttörőnek számítunk és mi mindig figyelünk a minőségre. Napjainkra már rengeteg ilyen szilveszteri rendezvénnyel találkozhatunk, s sajnos nem egy szervező rontja az ilyen típusú rendezvények hírét. Mi azonban mindig törekszünk a mind minőségibb kiszolgálásra, mind az italkínálat, mind a gyors és kulturált kiszolgálás területén.. Aki idén is minket választ biztosan nem fog csalódni.

 Ezúttal is , aki megvásárolja a belépőjét egy komplett csomagot kap tőlünk, hiszen nem csak egy szilveszteri belépőt vásárol, hanem kap mellé egy „privát matinee” belépőt január elsejére, valamint egy pótszilveszteri és egy farsangi belépőt is. Ez mind egy csomagban: 4 belépő 1 szilveszteri allinclusive jegy áráért.


Az idei szilveszterre sikerült egy igazán excluisve helyszínt találni, amely ekkor nyítja meg először kapuit house zenei eseményre. Ez a hely a Cinema Hall. A Cinema nem a mostanában gombamód elszaporodó clubok sorába szeretne beállni, csak különleges eseményekre nyítja meg kapuit, ezzel is erősítve az exclusivitást, A helyszín egy minden igényt kielégítő rendezvényközpont, tökéletes légkondicionálással és kiszolgáló helyiségekkel ( bar, vip, toilett) rendelkezik.

Facebook esemény: http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=151402581573813

Allinclusive party - Az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező korlátlan italfogyasztású szilveszteri rendezvény

Helyszín: CINEMA HALL  - 3. kerület Bácsi út 36./ Bejárat a Kolossy térről

THE DEBUT ROOM: Azteca ( Ro ), Garay, Zee, Yvel and Tristan, Stuart

BUDAPEST GROOVE & UNTITLTED SHOW ROOM: Guri & Tomi.E ( Isr ) , Slide & Greg, Rich & Kornel, Rizkid & Kormix

"NORMAFA SZILVESZTER" ROOM: Dj Daniel, Dj Whell

PLAYTEK ROOM: AspyDigital (NL), Thomas Bernard, Warped Destruction, Tigran ( Uk ), Johnee B

Belépő :

dec 19ig 8000ft               vip: 13,000 Ft elővételben
dec 31ig 10,000ft            vip: 15,000 Ft a helyszinen
a helyszínen: 12.000 ft

Elővétel: Replay Westend,Replay Mammut

A jegy ára tartalmaz a szilveszteri belépő mellett "privat matine" belépőt január elsejére, illetve egy pótszilveszeri és egy farsangi jegyet!

Info: 06209656393

Figyelem a belépő még a héten vasárnap este 8 óráig 8000 forintért vásárolható mega Replay Westendben és a Replay Mammutban!!!


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó