Pulzar

LavaLava Évzáró w/ JAY LUMEN flyer

Belépő
23 00-ig600 Ft
utána900 Ft
Lányoknak 23 00-igIngyenes

Partyajánló

LavaLava Évzáró w/ JAY LUMEN @ Corvintető, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. december 17.
Helyszín Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér
Stílus Breakbeat, Breakcore, Electro, Electronica,
House, Progressive House, Tech-house, Techno
LavaLava Évzáró w/ JAY LUMENHarmadik évének végéhez érve a Lavalava ismét megrendezi a már-már hagyománnyá váló LavaLava Évzárót. December 17-én össznépi ünnepély a Corvintetőn, baráti jegyárral és 3 kitűnő vendég act-tel.Corvintető, Budapest, Blaha Lujza tér

LavaLava Évzáró w/ JAY LUMEN @ Corvintető, Budapest

Harmadik évének végéhez érve a Lavalava ismét megrendezi a már-már hagyománnyá váló LavaLava Évzárót. December 17-én össznépi ünnepély a Corvintetőn, baráti jegyárral és 3 kitűnő vendég act-tel.

 Harmadik évünk végéhez érve ismét megrendezzük a már-már hagyománnyá váló LavaLava Évzárót. December 17-én össznépi ünnepély a Corvintetőn, baráti jegyárral és 3 kitűnő vendég act-tel. 

Jay Lumennek igazán az idei év hozta meg a várva várt nemzetközi áttörést. Januárban jelent meg a Umekkel közös duett 'Sinful Ladies', amit további kooperációk követtek, melyeket szintén a müncheni illetőségű Great Stuff adott ki. Az év második felére igazán beleerősített, önálló EP-vel jelentkezett 2000 And One '100% Pure' címkéjén, majd Sébastian Léger is megkínálta egy megjelenési lehetőséggel 'Mistakes' labeljén. Légernek annyira tetszettek Jay Lumen munkái, hogy őt választotta ki a Mistakes turnék warm-up dj-jének, így ő melegíthette például az Amsterdam Dance Event közönségét is Uto Karem, Joris Voorn és Léger előtt is nemrégiben. Az előkelő bulik lineupjai mellett a legnagyobb zeneáruházak toplistáin is megtalálható Jay Lumen neve. Zenéi kirobbanthatatlanok a Beatport tech-house chartjából. Pörget még a hazai techno-élet megkerülhetetlen duója - Collins & Behnam -, akik csináltak egy trekket a Michael Jackson temetésén elhangzott halotti beszédből is. Ez egyébként azon a Noir Musicon jött, ahol megjelennek többek közt Butch, Dusty Kid, Coyu, Marcin Czubala és Carlo Lio zenéi is. Győrből érkezik Sikztah, a nyugat-magyarországi elektronikus zenei élet lelkes szervezője, dj-je, producere. Sikztah játszott a tavalyi évzárón is, így ő már visszatérő vendégnek számít. Eklektikus zenei repertoárjának köszönhetően képes alkalmazkodni bármilyen műfajú rendezvényhez, legyen szó break-, horzsolós elektró-, house- vagy technobuliról. Évzárónk alkalmából a belépő is mérsékelt: 23:00-ig 600 forint, utána 900 forint. Lányoknak 23:00-ig ingyenes!

_


Jay Lumen @ Fbook: http://on.fb.me/etFvkC
Collins & Behnam @ Fbook: 
http://on.fb.me/fk7GAM
Sikztah @ Fbook: 
http://on.fb.me/hmP5d6
LavaLava @ Fbook: 
http://on.fb.me/hpiXZW

További infók: 
http://www.lavalava.hu/
lavapromo@gmail.com


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Árral Szemben

    A Veszprém környéki zenekarok hívószavára nagyszabású segélykoncert várja a segítő szándékú zenerajongókat október 31-én, a Veszprémi Arénában, ahol a hazai zenei élet több fontos és jól ismert szereplője képviselteti magát.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó