Pulzar

The Black Dog (UK – Soma, Warp) flyer

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft
Elővételben 2010. szeptember 17.-ig1 900 Ft

Partyajánló

The Black Dog (UK – Soma, Warp) @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2010. szeptember 18.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro, Electronica, Experimental, Minimal
The Black Dog (UK – Soma, Warp)A Black Dog Ken Downie elképesztő dark/deep/experimental formációja, amely induláskor a Plaid tagjait is kikeltette. Utazós zenéje iszonyatos sodrású, színű, erejű. Segítői a remek estén a kitűnő Isu és Mesterházy.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: korletbuzoganya sali
összes résztvevő megtekintése

The Black Dog (UK – Soma, Warp) @ A38, Budapest

A Black Dog Ken Downie elképesztő dark/deep/experimental formációja, amely induláskor a Plaid tagjait is kikeltette. Utazós zenéje iszonyatos sodrású, színű, erejű. Segítői a remek estén a kitűnő Isu és Mesterházy.

2010.09.18.sz 23h

The Black Dog (UK – Soma, Warp), Isu, Mesterházy

1900/2500 Ft

http://www.facebook.com/?ref=home#!/event.php?eid=144822258884975


The Black Dog

Az Andy Turner és Ed Handley alapította Plaid eredetileg csak egy mellékszál volt a páros technosabb, táncosabb The Black Dog alteregója mellett. A Plaid képviselte a breaktáncosból zeneszerzőkké avanzsált páros melankólikusabb, mélyebb zenei énjét, amelyhez Björk vagy Nicolette (Massive Attack) is kölcsönözte már hangját.

A páros remixerként is igen keresett: dolgoztak Portishead, Red Snapper, Goldfrapp, Herbert, Grandmaster Flash, Björk és Unkle számok átdolgozásán, de segédkeztek Nicolette dupla DJ Kick mixének elkészítésénél is. Két éve Bob Jaroc videóművésszel közösen készítették el a Greedy Baby című DVD-t, amelyen látvány és zene tökéletes egységet alkot.

A Plaid az elektronikus zene krémje, nevüket csak Aphex Twin, az Autechre, Mu-ziq vagy Squarepusher zsenialitásával együtt lehet emlegetni. Azonban míg az említettek közül néhányan az extrém kísérletezgetés útjára léptek, a Plaid mindig is megőrizte muzikalitását.
 

Isu

Isu, azaz Kántor István a hazai elektronikus muzsikák, azon belül is elsősorban a minimal house egyik nagy népszerűsítője. A magyarországi partiélet egyik legpatinásabb szervezőcsoportja, a Minimalheadz tagjaként számtalan alapvető és máig sokat emlegetett buli, helyszín és sorozat fűződik nevéhez, a Budavári Labirintus legendás akcióitól a Lick the Click! sorozatig.

Mesterházy

Breakcore? Ambient? Electro? Szinte nincs olyan stílusú party, ahol ne tűnne fel Mesterházy neve, ez is bizonyítja sokoldalúságát. A magyarországi kezdetek (1993) óta lemezeket vásárló, azokat a közönséggel megosztó DJ végignézte az acidhullámot, a drumandbass tündöklését, majd bukását, az electroclash, a breakbeat, a minimal divatba jövetelét, ellaposodását. Megélte, hatottak rá, de távol is tartotta magát tőlük. A trendeken kívül alakult ki saját stílusa, ahol jól megfér egymás mellett a hardcore őrület a letisztult ambienttel, a sötét electro a gyerekes italodisco-val, a komor dubstep a mosolygós, jazzes darabokkal. Újabban a DJzés mellett elindította a Syrup netlabelt-t. A kiadó fő zenei iránya az ambient, IDM, electronica stílusokkal határolható, ahol magyar tehetségek jelentették meg eddig zenéiket, többek között Mike Rosoft, a Sublogic, Soft Motel. Nyitott a dj + hangszerek, valamint az audio-vizuális kísérletekre, színházi performanszokra. Sokszínűségét jellemzi, hogy olyan változatos előadókkal fémjelzett eseményeken lépett fel, mint Squarepusher, Monolake, Ceephax, Luke Vibert, Venetian Snares, Underground Resistance, Andrea Parker, Mu-Ziq, Radioactive Man stb. Az országban szinte mindenhol játszott már, de a legtöbbet Veszprém és Balatonalmádi köszönheti neki, ahol olyan legendás bulikat szervezett, mint az almádi Bunker , a Strandbulik, vagy a Syrup estek. Visszatérő vendégnek számít Berlinben, többször kapott meghívást Prágába, Ljubjanába, Újvidékre. A közönség találkozhat vele szinte az összes hazai fesztiválo


Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó