Pulzar

Partyajánló

Matthew Dekay @ Rock Well Klub, Miskolc

Fellépők
Dátum 2010. május 6.
Helyszín Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros
Stílus Electro, House, Minimal, Progressive House,
Tech-house, Techno
Matthew DekayA tavalyi év sikerein felbuzdulva a 23. alkalommal megrendezésre kerülő MEN fesztivált sem hagyhatja szó nélkül a Karma Night csapata. Ezúttal egy különleges és a világ minden pontján elismert sztárvendéggel kedveskedik rajongóinak és a fesztivál nyitó napjára kilátogatók számára.Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros

Matthew Dekay @ Rock Well Klub, Miskolc

A tavalyi év sikerein felbuzdulva a 23. alkalommal megrendezésre kerülő MEN fesztivált sem hagyhatja szó nélkül a Karma Night csapata. Ezúttal egy különleges és a világ minden pontján elismert sztárvendéggel kedveskedik rajongóinak és a fesztivál nyitó napjára kilátogatók számára.

A híres lemezlovas nem más, mint Matthew Dekay. A holland úriember neve nem szorul bemutatásra. Évek óta meghatározó szerepet játszik a világ elektronikus zenei színterén. Bővebb információ a weboldaláról vagy a www.karmanight.hu –ról érhető el.
Az est folyamán dj pult mögött tudhatjuk még hazánk house zenei kiválóságát Tommyboyt is, aki elsők között kezdte el a kis hazánkban is igen népszerű stílust képviselni. Első lemeze 1996-ban a sztár dj kategóriába repítette, ahol a mai napig helyt tudd állni kiváló produceri és egyedi dj munkásságával. A MEN fesztiválon idén kétszer is hallható lesz nem csak Matthew Dekay előtt, hanem szombaton a Hungarian Allstars Night-on is.
A május 6-ai (csütörtök) megnyitón a hangulatért természetesen a Karma Night alakulata lesz a felelős Griff, Corey Korosy, Luky Lawley és Dave D személyében. A srácokat az utóbbi évek legsikeresebb és legfeltörekvőbb miskolci elektronikuszenei csapataként tartják számon. Mi sem bizonyítja jobban, a fiatal tehetségek számtalan meghívásnak és felkérésnek tesznek eleget külön-külön és csapatként is.




Technology
KARMA Night

2010.05.06. csütörtök
------------------
DJs:
MATTHEW DEKAY (NL)
Tommyboy
Griff
Corey Korosy
Dave D
Luky Lawley

The RockWell Gallery - Miskolc, Egyetemváros

START: 21:00 - END: 05:00


Info:
http:/​/​www.karmanight.hu
http:/​/​www.men2010.hu
http:/​/​www.matthewdekay.nl
http:/​/​www.tommyboy.hu
http:/​/​www.djgriff.hu
http:/​/​www.myspace.com/​tommyboybudapest
http:/​/​www.myspace.com/​hundjgriff
http:/​/​www.rockwellklub.hu
---------------------------------

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó