Pulzar

Partyajánló

Technology KARMA Night @ Rock Well Klub, Miskolc

Fellépők
Dátum 2009. május 6.
Helyszín Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros
Stílus House, Progressive House, Tech-house
Technology KARMA NightIsmét megrendezésre kerül a Miskolcon rangosnak számító MEN Fesztivál (Miskolci Egyetemi Napok) immáron 22-ik alkalommal.Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros

Technology KARMA Night @ Rock Well Klub, Miskolc

Ismét megrendezésre kerül a Miskolcon rangosnak számító MEN Fesztivál (Miskolci Egyetemi Napok) immáron 22-ik alkalommal.

 Idén meghívást kapott a Karma csapata is, akik élve a lehetőséggel a nyitó napon, május 6-án (szerda) DJ Lucca-val kedveskedik a közönségnek. A sztárvendég előtt és után természetesen a teljes Karma Team: Griff, Corey Korosy, Luky Lawley és Dave D szettjére tombolhat, aki ellátogat a fesztivál idejére létrehozott „The Gallery Essential” helyszínre.

„Lucca az egyik legismertebb hölgy DJ.”

A Dancefield az egyik legnagyobb nemzetközi booking iroda, melyhez olyan neves DJ-k tartoznak hozzá, mint ATB, Blank and Jones és még sorolhatnám. Most már DJ Lucca-t is a Dancefield támogatja.
A csinos DJ lány 1999-ben szerepelt először, mint lemezlovas. Az elektronikus zene iránti rajongása még 16 éves korában kezdet kibontakozni egy londoni kirándulás során. Végérvényesen akkor kötelezte el magát ennek a műfajnak.
2000-ben Lucca a cseh Marsey ügynökséghez került, ahol a legendás Supersonic Garage, Metronome és Hradhouse fesztiválokon zenélt. A következő pár év során Lucca Csehország legnépszerűbb DJ-jévé avanzsált és egy német magazin felmérésében is a 9. helyre szavazták be az ifjú tehetségek kategóriájában. Azóta Lucca irigylésre méltó karriert futott be, a világban utazva szinte mindenhol zenélt már.
2005-ben Tiesto európai turnéján is részt vett. A rengeteg utazás és zenélés közben azonban marad energiája saját kiadójára az Acapulco-ra is. Zenéit sokan kedvelik, többek közt Paul Van Dyk és Carl Cox is a rajongók táborát népesíti.
2006-ban Lucca kiadta a Bodydance című zenéjét, ami nagy sikert aratott és az MTV-ben is megjelent. Készült hozzá egy video is, amit ugyanaz a gárda készített, aki a Fatboy Slim videóit is. Mára Lucca kiadója, az Acapulco is a sikeres kiadók közt szerepel és a kiadott zenéket több neves előadó, mint pl. Umek is remixbe foglalta.
2008 egy rendkívül sikeres év volt Lucca számára, hiszen a Reformation album megjelenésével újabb szakmai elismeréseket tudhatott magáénak. Egyebek között az év DJ-jének választották meg új fent (Czech Dance Music Awards) valamint lehetőséget kapott, hogy Paul van Dyk Vonyc Radio-jánál saját rádiós műsort vezessen május óta. A „Sound Of Acapulco“ minden hónap hatodik napján hallható reggel 8-tól este 10-ig.


MEN 2009 presents:
Technology
KARMA NIGHT

2009.05.06. SZERDA
-------------------
DJs:
LUCCA (Csehország, The sound of Acapulco)
GRIFF
COREY KOROSY
LUKY LAWLEY
DAVE D

The RockWell Gallery - Miskolc, Egyetemváros

START: 22:00 - END: 06:00

Info:
 http://www.karmanight.hu
 http://www.lucca.cz
 http://www.djgriff.hu
 http://www.myspace.com/djlucca
 http://www.myspace.com/hundjgriff
 http://www.rockwellklub.hu
 http://www.men2009.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó