Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjfélig600 Ft
Lányoknak, éjfél után1 000 Ft
Fiúknak éjfélig800 Ft
Fiúknak éjféltől1 000 Ft

Partyajánló

5. születésnapi Karma Night @ Rock Well Klub, Miskolc

Fellépők
Dátum 2010. március 19.
Helyszín Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros
Stílus Hard Techno, House, Progressive House, Techno
5. születésnapi Karma NightA téli nyálkás hideg és unalom után végre megérkeztek a tavasz első jelei, ami épp elég okot ad arra, hogy kimozdulj jól megszokott kuckódból…Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros

5. születésnapi Karma Night @ Rock Well Klub, Miskolc

A téli nyálkás hideg és unalom után végre megérkeztek a tavasz első jelei, ami épp elég okot ad arra, hogy kimozdulj jól megszokott kuckódból…

Ha az emelkedő hőmérséklet, a ragyogó napsütéses gyönyörű idő és az egyre lengébb ruhák sem tudnak kirángatni, akkor itt egy kis segítség:
Március 19-én a piros RockWell színfalai mögött ismét megrendezésre kerül a születésnapi Karma Night, ahol immáron 5-ik alkalommal ünnepelheted meg a Karma bulik fergeteges hangulatát természetesen a rezidensek prezentálásában.

Az est különlegessége, hogy ez alkalommal a lemezlovasok szabadon, stílus megkötések nélkül mutathatják meg tehetségüket a pult mögött. A csapat ezzel is szeretne köszönetet mondani annak a kitartó magnak, akik a kezdetektől támogatták a partikat.

A Karma rezidensein kívül fellép az est folyamán még Brandon Cruz és Fundacion is, akiket persze már nem kell bemutatni a miskolci közönségnek.

Abban az esetben, ha 19-éig sem bírnád ki egy jó buli nélkül, ajánljuk figyelmedbe a március 11-én csütörtökön megrendezésre kerülő Sterbinszky-s bulit, ahol a nagy öreg előtt és után Griff és Corey Korosy fogják húzni a talpalávalót, szintén a piros Rokiban.

Start: 22:00 - End: 05:00

Info

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó