Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjfélig600 Ft
Lányoknak, éjfél után1 000 Ft
Fiúknak éjfélig800 Ft
Fiúknak éjféltől1 000 Ft

Partyajánló

5. születésnapi Karma Night @ Rock Well Klub, Miskolc

Fellépők
Dátum 2010-03-19
Helyszín Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros
Stílus Hard Techno, House, Progressive House, Techno
5. születésnapi Karma NightA téli nyálkás hideg és unalom után végre megérkeztek a tavasz első jelei, ami épp elég okot ad arra, hogy kimozdulj jól megszokott kuckódból…Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros

5. születésnapi Karma Night @ Rock Well Klub, Miskolc

A téli nyálkás hideg és unalom után végre megérkeztek a tavasz első jelei, ami épp elég okot ad arra, hogy kimozdulj jól megszokott kuckódból…

Ha az emelkedő hőmérséklet, a ragyogó napsütéses gyönyörű idő és az egyre lengébb ruhák sem tudnak kirángatni, akkor itt egy kis segítség:
Március 19-én a piros RockWell színfalai mögött ismét megrendezésre kerül a születésnapi Karma Night, ahol immáron 5-ik alkalommal ünnepelheted meg a Karma bulik fergeteges hangulatát természetesen a rezidensek prezentálásában.

Az est különlegessége, hogy ez alkalommal a lemezlovasok szabadon, stílus megkötések nélkül mutathatják meg tehetségüket a pult mögött. A csapat ezzel is szeretne köszönetet mondani annak a kitartó magnak, akik a kezdetektől támogatták a partikat.

A Karma rezidensein kívül fellép az est folyamán még Brandon Cruz és Fundacion is, akiket persze már nem kell bemutatni a miskolci közönségnek.

Abban az esetben, ha 19-éig sem bírnád ki egy jó buli nélkül, ajánljuk figyelmedbe a március 11-én csütörtökön megrendezésre kerülő Sterbinszky-s bulit, ahol a nagy öreg előtt és után Griff és Corey Korosy fogják húzni a talpalávalót, szintén a piros Rokiban.

Start: 22:00 - End: 05:00

Info

Flyer

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó