Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 000 Ft
Mindenkinek éjfél után2 500 Ft

Partyajánló

MONKEY6 presents JESSE ROSE @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. november 7.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus House, Tech-house
MONKEY6 presents JESSE ROSEAz hideg idő beálltával eljön a szezonja a forró house buliknak, ahol lehetőleg a legmasszívabb zenékre táncolnak a lehető legtöbben, a lehető legjobb társaságban.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

MONKEY6 presents JESSE ROSE @ A38, Budapest

Az hideg idő beálltával eljön a szezonja a forró house buliknak, ahol lehetőleg a legmasszívabb zenékre táncolnak a lehető legtöbben, a lehető legjobb társaságban.

 

A Monkey6 csapata a hideg időt nem garantálja, de a bulit igen, akit pedig importálnak hangulatfelelősnek, az a világ leghíresebb klubjaiból ki-be járó, így a Fabric-ot, The End-et is töb ízben megjárt Jesse Rose, aki többek szerint mostanra Európa egyik legkeresetebb Dj-jévé vált a stílusban.

Hab a tortán, hogy emberünknek az idén jelent meg új lemeze, melyen olyan előadok működtek közre, mint a Hot Chip, vagy David E. Sugar.

Nem kis név érkezik tehát a pesti éjszakába, de a siker mögött komoly munka és tapasztalat áll; több mint 14 évnyi produceri és lemezlovasi múlt, olyan pályafutás, ami az angol klubélet legillusztrisabb helyein bontakozott ki, Bristolból indulva és Londonba érve. Mellette a Headshotboyz képviseli a hazai fidget house-t, de fellép a mindig profi Fine Cut Bodies és a házigazda Monkey6 DJ-k is.

2009.11.07. MONKEY6 presents JESSE ROSE

 

2009. november 7., A38 Hajó - Petőfi híd, Budai hídfő

 

Belépő: 2000 / 2500 HUF

 

Infoline: 06304604161

 

 

Fellépnek:

 

 

Koncertterem:

 

JESSE ROSE (Front Room Recordings, Dubsided, Made To Play, Get Physical Music) FINE CUT BODIES (Chi Recordings) HEADSHOTBOYZ (Dandy Kid, Tokyo Rising, Crux) BERGI & SVINDLER (Monkey6)

 

motorbár:

 

SOULRISE (Mustbeat)

BAL (Bladerunnaz)

MAX FACTOR (Monkey6)

 

Visual by: Charston

 

Web:

 

www.myspace.com/​jesseroseandcontent

www.myspace.com/​finecutbodies

www.myspace.com/​headshotboyz

www.myspace.com/​themonkeysix

www.a38.hu

 



 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó