Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
VIP10 000 Ft
Elővételben 2009-05-29-ig3 500 Ft

Partyajánló

HERNAN CATTANEO @ PLAY, Budapest

Fellépők
Dátum 2009-05-29
Helyszín PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.
Stílus Progressive House, Tribal
HERNAN CATTANEOA 2009-es partitavasz lezárásaként, és egyben egyik legnagyobb durranásaként május 29-én újra hazánk vendége lesz Argentína, s talán az egész dél-amerikai szubkontinens első számú lemezlovasa, a Renaissance kiadó emblematikus figurája, HERNAN CATTANEO.PLAY, Budapest, XI. Daróci út 2.

HERNAN CATTANEO @ PLAY, Budapest

A 2009-es partitavasz lezárásaként, és egyben egyik legnagyobb durranásaként május 29-én újra hazánk vendége lesz Argentína, s talán az egész dél-amerikai szubkontinens első számú lemezlovasa, a Renaissance kiadó emblematikus figurája, HERNAN CATTANEO.

NYERTESEINK:

B. TÍMEA + 1FŐ

B. JÁNOS + 1 FŐ

GRATULÁLUNK, RÉSZLETEK A ÜZENŐRENDSZEREN BELÜL!

HERNAN CATTANEO @ CLUB PLAY 2009.05.29.

 

 Hab a tortán, hogy fellépésére a budapesti éjszaka ékkövében, a CLUB PLAY-ban kerül sor, így borítékolható, hogy igazán forró hangulatú este elé nézhetünk.

 

Hamisítatlan sikertörténet a Buenos Aires-ben felnövő HERNAN pályafutása, hiszen egy olyan ország szülötteként volt képes meghódítani a világot, mely addig igen távol esett a nemzetközi tánczenei élet vérkeringésétől. Már igen fiatalon az elektronikus zenék bűvkörébe került, a '80-as évek végén ismerkedett meg olyan house legendák lemezeivel, mint Frankie Knuckles, vagy az Inner City, s attól kezdve nem volt kérdés, hogy milyen úton haladjon tovább.

Kis Buenos Aires-i klubokban kezdett el játszani, majd miután egyre ismertebbé és népszerűbbé vált helyi szinten, jött a nagy lehetőség, és Argentína legmenőbb klubja, a Pacha ajánlott számára állandó rezidensi lehetőséget. Az itt futó "Clubland" partik házigazdájakánt alkalma nyílhatott együtt játszani a nemzetközi sztár dj-k krémjével, s például Carl Cox, Danny Tenaglia, vagy Paul Oakenfold is egyik kedvenc klubestjeként jegyezte a "Clubland"-et.

 

Oakey-t annyira lenyűgözte HERNAN lüktető tribal és progressive house zenéje, hogy rögtön szárnyai alá vette a fiatal tehetséget. Előbb elhívta magával az európai turnéjára, majd ennek sikerének folyományaként lehetőséget biztosított számára kiadójánál, a Perfecto-nál, hogy saját szerzeményeivel is megmutathassa magát a világnak. Az itt megjelent zseniális "South America" mixalbuma egy csapásra meghozta számára a nemzetközi áttörést, s hirtelen a földkerekség legjelentősebb fesztiváljai és klubjai kezdtek el versengeni egy-egy fellépési dátumáért.

 

2002-ben aztán csatlakozhatott a Renaissance kötelékébe, ahol a "Sequential", valamint a "Masters Series" mixlemezekkel folytatta tovább hódító útját. A Renaissance HERNAN-ba vetett bizalmát pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a nagy tradíciókkal bíró "Masters Series" soron következő részét ismét ő jegyzi majd. A várhatóan júniusban megjelenő dupla lemezes anyagból minden bizonnyal a május 29-i CLUB PLAY-ben tett látogatásakor is fog ízelítőt adni a magyar közönségnek.

 

Az argentín világpolgár három órás szettjének megfelelő fel - és levezetéséről pedig KÜHL és a JUNKIE & HAWKY páros fog gondoskodni.

 

A rendezvény limitált férőhelyes, melyre elővételben és a helyszínen 3500.- HUF-ért válthatóak a belépőjegyek. Korlátozott mennyiségben, 10 000.- HUF-ért VIP tikettek is vásárolhatóak a www.deadcode.hu/​jegyrendeles internetes oldalon, illetve a helyszínen is.

 

 

2009.05.29. HERNAN CATTANEO - CLUB PLAY - BUDAPEST

 

Dj-k:

HERNAN CATTANEO ( ARG )

KÜHL

JUNKIE & HAWKY 

 

helyszín: CLUB PLAY - Budapest

cím: Budapest - Daróczi út 2.

start: 22:00, end: 05:00

elővétel és helyszíni jegy: 3500 HUF ( limitált! )

VIP jegy: 10000 HUF ( limitált! ) / 40 Euro

info: 06 30 30 30 220

www.deadcode.hu/cattaneo

info@deadcode.hu

 

Elővételi helyek:

Volt Bolt, VII. Klauzál Tér 14.

DJ Service Records, VI. Jókai utca 14.

 

Internetes jegyrendelés:

info@deadcode.hu 

www.deadcode.hu/jegyrendeles

 

 

Szervező

 • Deadcode

  A legnagyobb elektronikus zenei partyszervező Magyarországon, nevéhez fűződik a Hyperspace és a Bónusz rendezvénysorozat.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

 • Hyperspace: Hernan Cattaneo interjú

  A hamarosan megrendezésre kerülő Hyperspace kapcsán, Hernan Cattaneo-val is interjút készítettek a szervezők.
 • Indul az elővételes jegyértékesítés a Hyperspace-re!

  Január hatodikán, déli tizenkét órától megvásárolhatóak az idei HYPERSPACE online elővételes jegyei.
 • TÖLTSD LE HARDWELL LEGFRISSEBB PODCASTJÉT!

  Ezen a héten ismét új podcasttel jelentkezett a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL-on is fellépő HARDWELL. A fiatal kora ellenére máris világszintű népszerűségnek örvendő holland sztár az "On Air" névre hallgató mixsorozatának 77-ik epizódját készítette el.
 • BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 - JEGYINFÓ

  Már javában zajlik az október 13-án megrendezésre kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL 2012 jegyértékesítése. Az első 1000 darab, extra kedvezményes jegy rekordgyorsasággal kelt el, s a következő lépcsőfokot jelentő, 6 990 Forintos jegy is már csak augusztus 31-ig kapható.
 • Új videoklip a Bloody Beetroots-tól: Rockstedy

  Június utolsó hetében, a Ultra Records -nál jelent meg a BLOODY BEETROOTS vadonatúj single -je, a "Rocksteady". A zúzós nótához Wyatt Neumann rendező egy remekbeszabott videoklipet is készített, mely már látható a zenei TV-csatornákon, illetve megtekinthető a videó megosztókon is.
 • Richie Hawtin a Bónusz Fesztivál 2012-n!

  RICHIE HAWTIN személyében újabb headliner fellépővel bővült az október 13-án, szombaton sorra kerülő BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL line-up-ja! A jelenleg az ibizai Space-ben az "ENTER" névre hallgató rendezvénysorozatán dolgozó kanadai technolegenda a tavalyi Plastikman 1.5 live-show után idén dj-szettel készül megostromolni a Magyarország legnagyobb elektronikus zenei fesztiválját.
 • BÓNUSZ Electronic Music Festival 2012 – Első nevek!

  2012. október 13-án ismét megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egynapos elektronikus-zenei fesztiválja, a BÓNUSZ ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL. A nyári fesztiválszezon utáni időszak legjelentősebb rendezvénye idén is a budapesti HUNGEXPO hatalmas komplexumába várja a látogatókat.
 • Electric Deluxe podcast Alan Fitzpatricktól

  Néhány nap van már csak hátra a HYPERSPACE 2012-ig, ahol az Egyesült Királyság jelenlegi egyik legkeresettebb techno dj / producere, Alan Fitzpatrick is színpadra lép. A legutolsó lemezével a Beatport techno chart csúcsát is elérő zenész továbbra sem pihen, ezúttal ismét egy masszív podcasttal lepte meg a rajongóit.
 • Új Podcast Alan Fitzpatrick

  Új podcasttal jelentkezett az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n is fellépő brit techno-talentum, Alan Fitzpatrick.
 • ALAN FITZPATRICK ISMÉT A DRUMCODE-NÁL!

  Az április 14 -i HYPERSPACE 2012 -n, Budapesten is fellépő Alan Fitzpatrick újabb sikergyanús lemezmegjelenéssel jelentkezik. A napokban megjelent "Life Through Different Eyes" című EP egy különösen termékeny, hat hónapos stúdiómunka végeredménye.
 • Hot X @ HYPERSPACE 2011 Dj szett és Anima Sound System remix!

  Hot X hivatalos Soundcloud oldalán meghallgatható és letölthető az április 16 -i HYPERSPACE 2011 - 15 Anniversary rendezvényen rögzített HOT X szett.  Érdemes tovább böngészni az oldalt, hiszen a hamarosan megjelenő Anima Sound System - Tedd a napfényt…Hot X remixből is meghallgatható egy kis ízelítő. Kellemes zenehallgatást!
 • Above and Beyond interjú

  Az október 16-i T-Mobile Bónusz Fesztivál egyik legnagyobb dobásának a brit trance-sztáralakulat, az Above & Beyond fellépése ígérkezik. A csapatból Tony McGuiness állt rendelkezésünkre egy rövid telefonos csevej erejéig!
 • Richie Hawtin

  Richie Hawtin az elmúlt húsz év folyamán minden kétséget kizáróan az elektronikus-zenei szcéna egyik legmeghatározóbb egyénisége lett.
 • T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010

  Idén megváltozott időpontban és új helyszínen jelentkezik a DEADCODE PRODUCTION megarendezvénye, a T-MOBILE BÓNUSZ FESZTIVÁL 2010.
 • BÓNUSZ Fesztivál 2010 – újabb nevek !

  Az idei év legnagyobb magyar elektronikus zenei fesztiválján RICHIE HAWTIN , ABOVE & BEYOND és PETE TONG mellett a fellépők névsorát tovább színesíti még az angol THE ADVENT és NIC FANCIULLI, a francia PAUL RICTH, valamint a németek legújabb felfedezettje REBOOT is.
 • DUSTY KID INTERJÚ !

  Az április 10-i HYPERSPACE 2.0.1.0. egyik fő attrakciója lesz az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettjének tartott DUSTY KID fellépése.
 • EXKLUZÍV INTERJÚ PAUL VAN DYK-KAL !

  Bár megkeresésünkkor Paul épp egy kilenc napos távol-keleti utazás előtt állt, mégis boldogan vállalta interjúfelkérésünket.
 • HYPERSPACE 2009 DJ szettek a ROXY RÁDIÓban!

  2009. május 15. éjféltől hallhatjátok a ROXY radió „ROXY NIGHTMIX „ című műsorában az első két DJ szettet a 2009-es HYPERSPACE –en rögzített mixek közül .

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó