Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

Guy Gerber & Varoslav @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Fellépők
Dátum 2009. április 30.
Helyszín Dance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Stílus House, Progressive House
Guy Gerber & VaroslavFellépők: Guy Gerber, Varoslav, , Pat Duff, James Cole, Shabaam, Benny, Dandy, Mattan, InvoiceDance Tuning Disco, Kiskunhalas, 6400 Malom sor 4.
Az esemény résztvevői:
3 vendég igazolt vissza, például: Vidu adam miller Juny
összes résztvevő megtekintése

Guy Gerber & Varoslav @ Dance Tuning Disco, Kiskunhalas

Fellépők: Guy Gerber, Varoslav, , Pat Duff, James Cole, Shabaam, Benny, Dandy, Mattan, Invoice

2009.április.30. csütörtök

DTD-Kiskunhalas

GUY GERBER (IZR) VAROSLAV (F)

 

Djs: GUY GERBER (IZR) VAROSLAV (F); Dandy, Mattan, Invoice, Benny, Pat Duff, James Cole, Shabaam

 

Belépő: 24.00-ig CSAK 2500 Ft utána: 3000Ft

More info: www.dtd.hu; www.djbadgirls.hu

Info line: 20/579 90 67

 

A Supplement Facts először prezentál built kishazánkban! GUY GERBER kiadója az alapítóval és legújabb felfedezettjével a francia illetőségű VAROSLAV-val látogat el a kiskunhalasi DTD-be. A fellépés apropója az a legendás Kecel Fesztiválos reggeli szet, melyet a közönség és minden jelenlevő szakmabeli az év legjobb dj-szetjeként emlegetett azóta is! A sokunk által csak elmebeteg Guy-ként emlegetett Gerber miután még a security-s srácokat is megtáncoltatta, laza vigyorral a képén falevelet lobogtatva ádámkosztümként a gatyája előtt a magyar lányok szívébe is belopta magát…J Nem véletlen várja őt mindenki vissza! Exklúzív 3 órás szettel érkezik hozzánk, ahol a rezidensek mellett a kisteremben a Truesounds djkkel karöltve taker majd a május 1-i majális előestéjén.

 

Kecel feszt videok:

http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=Z0gicFyjqXk&feature=related

http:/​/​www.youtube.com/​watch?v=VcUyHC3h82o&feature=channel_page

 

 

GUY GERBER (IZR)

 

Mr Gerber-t méltán nevezhetjük az izraeli elektronikus zene úttörőjének! Olyan valaki, aki pillanatok alatt felhívta magára az elektronikus világ figyelmét. Guy teljesen egyedi szemszögből közelítette meg a techno-t, mint zenei műfajt. Ez leginkább a trackjeiben rajzolódik ki, melyekben teljesen egyedi dolgokat ötvöz, melódiái egy végtelen utazásra invitálnak. Persze a dinamika sem maradhat ki zenéiből, feszes grooveok és bassline-ok jellemzik trackjeit! Élő fellépéseiről ódák zengenek világszerte, gondoljunk csak pl: a Kecel Feszten tolt produkciójára. A Supplement Facts records feje, trackjei nagy része itt jelenik meg. De olyan kiadóknál is jelentek/jelennek meg zenéi, mint a: Cocoon records, Liebe Detail, Saw records, Azuli, Tsuba, Great Stuff vagy éppen a John Digweed-féle Bedrock records.

A forradalmár:

Ő az az innovátor, aki hidat vert az utolsó napjait élő progressive house és a techno hangzásvilága közé. A proggiból kölcsönzött dallam és érzelemvilágot vegyítette a minimalista építkezéssel és teches groove-okkal, lelassítva az egykori techno alapokat 126-127 bpm-re. Nem véletlen az, hogy a világ két legjobb labeljénél egyaránt publikált már a Renaissancetól, a Digweed-féle Bedrockon keresztül egészen a Sven Vath-féle Cocoonig. Ez utóbbi ügynökség igazolta le az izraeli fenegyereket, aki néhány év alatt hazája büszkeségeként hirdeti az igét szerte a nagyvilágban! Igazi nagyágyú stílusokon átívelő zeneiséggel!

EZT HALLGASD MEG:

 

1. Guy Gerber - Timming

2. Guy Gerber - Disorientation

3. Tiger Stripes - Hooked (Guy Gerber mix)

4. Guy Gerber - Sea Of Sand

5. Guy Gerber - Stoppage Time

More info: www.myspace.com/​guygerber

 

VAROSLAV (F)

A francia illetőségű Varoslav kezdetben a hip-hop rabja volt, majd lelkesen elkezdett érdeklődni a kilencvenes évek house zenéi iránt. Ezekre építve egyre inkább magával ragadta a zene iránti szenvedély. Hamar el is kezdett lemezeket pörgetni, hogy ezáltal is lehetősége nyíljon a saját hangzását játszania. Első EP-je a „Cause a Effect EP” 2008-ban jelent meg a Tishomingo records gondozásában. Igazából nehéz bekategorizálni azt a hangzást amit játszik, illetve amiket ír. Egyszerre groove-os, és sexy lendületes és örült!!! Jelenleg Párizs egyik legfelkapottabb dj-je, a tech és deep house nagymesetere hétről-hétre a legjobb klubbokban bizonyíthat!!

 More info: www.myspace.com/​ruedeplaisance

 

SUPPLEMENT FACTS

Végy egy zsenit aki fenekestől felfordítja a techno-ról és a house-ról alkotott képzeteket, gyűjtsd köré a hasonló gondolkodású haverokat, egészítsd ki egy posztmodern művész stábbbal, akik megálmodják az arculatát és kész is a világ egyik leginnovatívabb kiadója!

 Hogy ki ez a zseni és kik az illusztris haverok? Guy Gerber, Chaim, David K, Reshuffle, Varoslav, Dop, Johnny D,  Boris Werner, Michel Cleis, Fabio Giannelli, Catwash aka DjWild & Chris Carrier, Reboot... A borítók pedig magukért beszélnek...

www.supplementfacts-records.com

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó