Pulzar

Belépő
Lányoknak, éjfélig1 000 Ft
Lányoknak, éjfél után1 300 Ft
Fiúknak éjfélig1 300 Ft
Fiúknak éjféltől1 500 Ft
Lányoknak nyitáskor500 Ft

Partyajánló

DEADCODE Night Show Tour 2009 @ Rock Well Klub, Miskolc

Fellépők
Dátum 2009. március 13.
Helyszín Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros
Stílus Techno, Tech-house, Deep-House, NuDisco,
Tech-house
DEADCODE Night Show Tour 2009A hosszú-hosszú várakozásnak eleget téve végre március 13-án pénteken, Deadcode Night Show keretein belül Hot X és Coyote szettjére tombolhatjuk rongyossá gönceinket a jól bevált miskolci RockWell Café-ban.Rock Well Klub, Miskolc, Egyetemváros

DEADCODE Night Show Tour 2009 @ Rock Well Klub, Miskolc

A hosszú-hosszú várakozásnak eleget téve végre március 13-án pénteken, Deadcode Night Show keretein belül Hot X és Coyote szettjére tombolhatjuk rongyossá gönceinket a jól bevált miskolci RockWell Café-ban.

Kis hazánkban a minimal életérzés felvirágoztatásáért is nagy részben felelőssé tehető Hot X és mellette méltán elhíresült Coyote tolja majd a legújabb és legexkluzívabb zenéket az est folyamán. A Deadcode csapata évek óta szerte az országban â01Ehirdeti az igétâ01D azzal a céllal, hogy minden rendelkezésükre álló eszközt bevetve az elektronikus zene meghódíthassa a gazdasági válságtól és konvergencia programtól befordult és megszabdalt országunkat. Mindezt persze a közönség és a szakma legnagyobb elismerése mellett, hiszen Hot X-en kívül nem sokaknak adatik meg az a lehetőség, hogy zenei stílusán belül az egyik legnagyobb sztár, nevezetesen Sven Vath születésnapi partyján pörgethette a lemezeket. A műfaj nagyjai közül szinte már mindenki megfordult a rendezvényeiken, mint például Chris Liebing, DJ Rush, Anthony Rother, Sven Vath, hogy csak egy párat megemlítsek. Bátran kijelenthetjük tehát, napjaink legmeghatározóbb underground zenei vonalát képviselő személyiségeket várhatunk napszámolgatva és ágyhuzatba izzadva.

A két sztár dj előtt és után a Miskolcon és környékén már évek óta bizonyítani tudó Technology Karma Night rezidensei, nevezetesen Griff, Corey Korosy, Luky Lawley és Dave D fogják megmutatni, mire is képesek a djpult mögött. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően a Karma Night csapata extrákkal kedveskedik vendégeinek (nem mintha nem lenne elég, hogy két év után végre ismét Deadcode Night Show lesz Miskolcon). Elsősorban aki kapunyitásra (22:15-ig) érkezik, az fél áron juthat belépőjegyéhez. Másodsorban az első 100 vendég Corey Korosy legújabb mixével lesz gazdagabb. Ezen felül lézer áradat, projektoros vizuálshow és extra klubdíszítés vár a partyarcokra. Tehát a program március 13-ára mindenkinek adott! További infó és partyajánló a www.karmanight.hu oldalon található.


DEADCODE Night Show Tour 2009
vs. KARMA NIGHT
2009.03.13. PÉNTEK
------------------
DJs:
HOT X, COYOTE
GRIFF
COREY KOROSY
LUKY LAWLEY
DAVE D

RockWell Café - Miskolc, Egyetemváros

START: 22:00 - END: 05:00

BELÉPŐ:
hölgyeknek kapunyitáskor 500 Huf, éjfélig 1000 Huf, éjféltől 1300 Huf
uraknak kapunyitáskor 800 Huf, éjfélig 1300 Huf, éjféltől 1500 Huf

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó