Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig2 500 Ft
Mindenkinek éjfél után3 000 Ft

Partyajánló

smokin' jo @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 24.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus Progressive House, House
smokin' joNasty Dirty Sex Music vagyis hamisítatlan Smokin Jo érzés a Privében. Az éjszaka folyamán velünk lesz még a beatport eladási lista csúcsát ostromló Budai, a szó szerint határtalan sikereknek örvendő Dave van N ...Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Az esemény résztvevői:
2 vendég igazolt vissza, például: Adél001 Coby
összes résztvevő megtekintése

smokin' jo @ Prestige (ex Privé), Budapest

Nasty Dirty Sex Music vagyis hamisítatlan Smokin Jo érzés a Privében. Az éjszaka folyamán velünk lesz még a beatport eladási lista csúcsát ostromló Budai, a szó szerint határtalan sikereknek örvendő Dave van N ...

2009. január 24. szombat

Privé pres. Smokin Jo

Club Privé

 

Smokin Jo (UK)

Budai, Dave van N, Forteba, From P60

 

Nasty Dirty Sex Music vagyis hamisítatlan Smokin Jo érzés a Privében.

A korai kilencvenes évek londoni illegális partik tündére, a Mortal Combat videojáték és a Pioneer fülesének arca nem csak a DJ pultban, de divat szakmában is megállja a helyét,. Ez cseppet sem meglepő. Szépsége keveseket tud hidegen hagyni és ha még lemezei is nála vannak ott szem nem marad szárazon, láb nem marad mozdulatlan.

Jo pályája a 90-es évek óta töretlenül ível fölfelé. Karrierje a révkorszak hajnalán indult, amikor szinte az elsők között játszott dallamos, a kor általános zenéjéhez képest táncolhatóbb, househoz közeli zenét. Így aztán nem meglepő, hogy pillanatok alatt az épp kialakulóban lévő ibizai éjszaka ünnepelt lemezlovasává avanzsált, 2002 nyarán nem volt ritka az öt fellépés sem egy éjszaka alatt.

Legújabb projektje, ahol produceri és énekesi képességeit is megvillantja társával Pete Gleadhallal a TRNSSTR névre keresztelt projekt, nemrég indult turnéra a szigetországban.

Az éjszaka folyamán velünk lesz még a beatport eladási lista csúcsát ostromló Budai, a szó szerint határtalan sikereknek örvendő Dave van N, illetve a Plastic City és Irma kiadók első számú magyar kedvencei Forteba és From P60.

Smokin Jo (UK)

Budai, Dave van N, Forteba, From P60

 

Club Privé

1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

 

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk!

További információk: (30) 713 7401, e-mail: info@prive.hu

 

Belépő (csak a helyszínen): 23:45-ig: 2500 Ft , 23:45-től 3000 Ft

 

www.prive.hu

www.smokinjo.com

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó