Pulzar

Partyajánló

Marcus Intalex & MC DRS @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2009. január 23.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Drum and Bass
Marcus Intalex & MC DRSMarcus Intalex a manchesteri Hacienda klubban hallottak hatására kezdett lemezeket gyűjteni. St Files-t és L Double-t bevonva Da Intalex névvel adják ki közös zenéiket a Flex Recordings, és az Intallex alatt.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
összes résztvevő megtekintése

Marcus Intalex & MC DRS @ A38, Budapest

Marcus Intalex a manchesteri Hacienda klubban hallottak hatására kezdett lemezeket gyűjteni. St Files-t és L Double-t bevonva Da Intalex névvel adják ki közös zenéiket a Flex Recordings, és az Intallex alatt.

Bladerunnaz pres. Marcus Intalex & MC DRS

2009. január 23., péntek

A38 hajó

Jegyár: 2000 / 3000 HUF

Elővétel: Subvibe (V. ker. Váci u. 40), A38 hajó

 

line up

Marcus Intalex & MC Drs

Bal (Bladerunnaz, Brand:nu)

Safair (Tactile)

Statik (Beatpoint)

 

Marcus Intalex (Soul:r, Metalheadz)

Marcus Intalex a manchesteri Hacienda klubban hallottak hatására kezdett lemezeket gyűjteni. St Files-t és L Double-t bevonva Da Intalex névvel adják ki közös zenéiket a Flex Recordings, és az Intallex alatt. Ekkor alakították ki azt a jellegzetes hangzást, ami a védjegyük is lett egyben. Lágy dallamok és gördülő ütemek jellemzik a zenéiket. Marcus nem nagyon hallatott magáról az 1995-1999 közötti időszakban, mivel a drum and bass-ben ekkortájt a sötétebb hangzás dominált. Igazi visszatéréset a Doc Scott kiadóján megjelent How You Make Me Feel-től számíthatjuk, amely sokkal dallamosabb irányba fordította a drum and basst. Miután olyan kiváló kiadók jelentették meg a zenéit mint a Metalheadz, Renegade Hardware, Reinforced és a Talking Loud, Marcus megalapította a saját labeljét, a Soul:R-t. Itt, két alkotótársával közösen készített munkáit jelenteti meg Mist:I:Cal néven, aminek minden betűje rájuk utal: Marcus Intalex, St Files, Calibre. A Mist:I:Cal a debütáló EP-vel hihetetlen magasra tette a lécet, csakúgy mint az eddigi összes Soul:r kiadvány, a katalógusban a honi SKC és Bratwa szerzeményével (Prophecy). Intalex-ék Soul:ution klubestjükkel mára bejárták egész Angliát, és Budapesten is többször játszottak már nagy sikerrel.

 

MC DRS (Soul:r, Good Looking)

DRS MC a nagy szabadtéri hardcore rave-ek időszakában, a '90-es évek kezdetén csatlakozott Marcus Intalex-hez, majd végigjárták Észak- és Dél-Anglia klubjait. A karakteres hangú MC 1996-ban csatlakozott a Good Looking kiadó csapatához, ahol ekkortájt LTJ Bukem és Conrad mellett olyan nevek bukkantak fel, mint Blame, Seba, Nookie vagy Makoto.

Ettől kezdve DRS a Progression Session bulik állandó hangjává vált Conrad mellett, a Logical Progression mixsorozat második részén is őt hallhatjuk Blame oldalán. Vele készült az Logical Progression harmadik darabja is, amin Intense, DRS és egy teljes zenekar koncertjét rögzítették a Brixton Academy sokat megélt koncerttermében. Bukemék oldalán DRS fellépett a híres Montreux Jazz Fesztiválon, a Roskilde Fesztiválon, valamint Japánban, és az Egyesült Államokban. DRS nem feledte hip-hop gyökereit sem, társával MC Strategy-vel megalakította a Broke 'n' English projektjét, amellyel végigturnézzák Angliát olyan előadóknak warm up-olva, mint a Jurassic 5, Xzibit, Rahzel, Rodney P és Skitz, The Beatnuts, Cash Money. DRS a Soul:r csapat (Marcus Intalex, Calibre) és DJ Marky – mondhatni - állandó MC-je.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó