Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 500 Ft
Elővételben 2008. december 12.-ig2 500 Ft

Partyajánló

Bladerunnaz pres. Commix & DJ Storm @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. december 13.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Drum and Bass
Bladerunnaz pres. Commix & DJ StormA legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Az esemény résztvevői:
5 vendég igazolt vissza, például: cyberci Babaréka* AmnesiaPCS szilcs. PP
összes résztvevő megtekintése

Bladerunnaz pres. Commix & DJ Storm @ A38, Budapest

A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie.

Bladerunnaz pres. Commix & DJ Storm @ A38 hajó 2008. dec. 13.


Bladerunnaz pres. Commix &DJ Storm

2008. december 13., szombat

A38 hajó

Belépő: 2500 / 3000 HUF

Elővétel: Subvibe / A38

 

DJ Storm (Metalheadz - UK)

Commix (Metalheadz, Hospital - UK)

Bal (Bladerunnaz, Brand:nu)

Safair (Tactile)

Statik (Beatpoint)

DJ Storm (Metalheadz - UK)

A legendás női DJ páros, Kemistry & Storm a 90-es évek elején a hírhedt Rage bulikon ugrottak fejest a dzsungelbe, olyan arcokkal, mind Fabio, Grooverider vagy a már sokat emlegetett Goldie. Storm, Goldie akkori barátnőjével, Kemistryvel a patinás Metalheadz kiadó alapító tagja lett, és míg az aranyfogú inkább a kiadó "poszterarcává" vált, addig mindkét DJ tevékenyen beleszólt a vezetésbe. Storm DJ-ket, előadókat hajtott, és hajt fel mindmáig a kiadónak, a Magyarországot többször megjárt Dj Ink felfedezése is az ő ízlését dícséri. Emellett a másik legenda, Dillinja promótere és a Valve kiadó menedzsere is volt az idők folyamán.

A Kemistry & Storm párosé a megtiszteltetés, hogy a minden stílusban ismert és elismert K7 DJ Kicks és ArtCore sorozatokban mixalbumuk jelent meg, ami a mai napig mérvadó és időtálló alapmű. Gyász: 1999-ben tragikus autóbalesetben elhunyt DJ Kemistry.

Storm DJ-ként régebben a drum and bass sötétebb oldala felé húzott, mára azonban nála is előtérbe kerültek a lélekkel teli zenék, amelyek mellett azért oda tud csapni, ha a helyzet úgy kívánja.

Commix (Metalheadz, Hospital)

A Nu:tone és Logistics lakhelyéről, Cambridge-ből származó Commix eredetileg trióként 2003-ban jelentette meg első zenéit, a New Identitiy, Good Looking és Tangent címkéken. A siker azonban a Hospital-nál érte utol a fiúkat, a nyugis, dubos 'Roots Train' a földikkel közös Future Sound of Cambridge EP jelent meg. Erre erősített rá a jól sikerült remix DJ Die 'Autumn' című klasszikusából, és nyugodtan mondhatjuk, hogy ez az év Cambridge-ről szólt. A Commix hangzást olyan DJ-k fedezték fel és támogatták, mint Marky, DJ Flight, DJ Lee, Doc Scott, Marcus Intalex, D-Bridge vagy Fabio.

A sikerrel egy évben a csapat kéttagúvá fogyatkozott, hangzásuk azonban színesedett, a nyugis dolgok mellett egyre többször váltottak karcosabbra, ezek a darabok a Metalheadz-nél landoltak. A latinos hangulatú 'Undisco' a Liquid V-nél kötött ki, a D-Bridge-dzsel közös 'Providence' az ex BadCo-tag Exit labeljénél talált helyet. A Commix részt vett Jenna G albumának elkészítésében is, ők jegyzik a 'Healing'-et, az album egyik legszebb zenéjét.

A Commix volt az első, aki lehetőséget kapott, hogy a drum and bass fogalom Metalheadz kiadónál jelentethessenek meg nagylemezt. A Call To Mind osztatlan sikert aratott drum and bass körökben, a Commix pedig azóta is töretlenül ontja az új zenéket, amelyek újító és behatárolhatatlan hangzásaikkal újabb és újabb híveket szereznek a párosnak.

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó