Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 200 Ft
Elővételben 2008. november 13.-ig1 800 Ft

Partyajánló

BombTheJazz @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. november 14.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Jazzy House, Breaks, Nu Jazz, House
BombTheJazzAz Atlantai jogászlányok másról sem álmodnak, mint hogy MF DOOM felfedezze őket magának. Stacy Epps a Sol Uprising nu-soul formáció egyik feleként járt így a maszkos közellenséggel, s nemsokkal rá már az azóta borzasztó népszerűvé lett Madvillainy lemezen énekelt.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

BombTheJazz @ A38, Budapest

Az Atlantai jogászlányok másról sem álmodnak, mint hogy MF DOOM felfedezze őket magának. Stacy Epps a Sol Uprising nu-soul formáció egyik feleként járt így a maszkos közellenséggel, s nemsokkal rá már az azóta borzasztó népszerűvé lett Madvillainy lemezen énekelt.

A Stones Throw család  hamar befogadta: Oh No bemutatkozó Disrupt lemezén is feltűnt szavaló tehetségével, saját alapjait pedig olyan premier ligás stonerek jegyzik, mint J Dilla, Madlib, Daedelus, Sa-Ra Creative Partners, Jneiro Jarel, vagy a jóértelemben vett divatosság netovábbja, Flying Lotus. A Ninja Tune kiadón is hallatott magáról, a Sun Ra-reinkarnáció Dwight Trible & Life Force Trio számára segített be csilingelő hangjával.

Bahamadia, Yarah Bravo és Invincible kolleginákkal együtt ő is tagja a We B*Girlz reálhiphopos leánycsapatnak, hasonló felállásban már Budapest is megcsodálhatta őket két éve.

Első nagylemeze idén jelent meg saját JapaNUBIA kiadóján.

DJ Cadik, Krush legjobb magyar tanítványa szintén ezen az estén áll ki bemutatkozó lemezével. A Membran-ból beatkovácsként is ismert Cadikot elsősorban az ország egyik (ha nem a) legjobb DJ-jeként tartja számon a művelt közönség. Az elmúlt években szabadideje nagyrészét a studió homályában töltve olyanokkal dolgozott albumán, mint M.E.D., One Be Lo' és Blu, a Detroit - Budapest szupersztrádát pedig nem kevésbé súlyos munkagépekkel gyalulta, mint a Phat Kat, Elzhi a Slum Village-ből, Invincible és Finale. A lemez hazai mikrofonosai: Zeek, Judy Jay, Sena és Dizko Stu. Az eredmény önmagáért fog beszélni, ráadásul az ország legfeketébb klubhangján, ahogy kell.

2008. november 14., péntek @ A38, Budapest


DJ Cadik – Basic lemezbemutató

Vendégek: Judie Jay, Sena, Dizko Stu, MC Zeek

és Stacy Epps / JapaNUBIA, Shaman Work (Atlanta USA)

 

Suhaid

Johnny „Rosehill“ Drama

Vázsonyi János

 

Vetítés: Kiégő Izzók

Belépő: elővételben 1800 Ft, helyszínen 2200 Ft

Kapunyitás: 21h

 

A38 Budapest, XI. Pázmány Péter sétány Tel: +36 (1) 464 39 40

 

Hasznos linkek

www.a38.hu                                 

www.bombthejazz.tilos.hu

www.myspace.com/​cadikofmembran

www.myspace.com/​membranmusic

www.myspace.com/​suhaid

www.myspace.com/​bennyrosehill

www.myspace.com/​vazsonyijanos

 

 

 

 

 

 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó