Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Sound of Cream @ Tabu @ Tabu, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Tenishia
Dátum 2008. október 17.
Helyszín Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.
Stílus Trance
Sound of Cream @ TabuKözel 1000 ember! Igen, talán így is jellemezhetném Antoos és Tebron szeptemberi „Sound of Cream” partiját a Tabuban.Tabu, Budapest, Mammut 2. 4. emelet II.ker. Lövőház u. 2-6.

Sound of Cream @ Tabu @ Tabu, Budapest

Közel 1000 ember! Igen, talán így is jellemezhetném Antoos és Tebron szeptemberi „Sound of Cream” partiját a Tabuban.

Nagyon sokan voltunk! 11-kor még szinte hideg volt a tánctéren, de ami utána kezdődött, az hihetetlen volt. Külföldi DJ nélkül rezidentjeink közel 1000 fős tömegnek játszottak. Ez úgy érezzük, azt jelenti, hogy a „Sound of Cream” partikat már egyre több ember szereti, és fogja ezután is… Mint az életben általában semmi, így úgy érezzük, hogy ez sem a véletlen műve. A partizók lassan rájönnek, hogy vannak még olyan stílusok, amik nem kaptak igazi nagy lehetőséget Magyarországon, de vezető helyet foglalnak el világszerte a klubokban. Ha eljövünk egy „S.o.C.” bulira, akkor rájövünk, hogy ez szól az autóban, ilyen zenéket töltünk le az internetről, erre bulizunk külföldön, de az itthoni klubokban mégsem ez szól… A TABU LOUNGE vezetőségének és Magyarország legkeresettebb trance DJ-inek, Antoos-nak és Tebron-nak köszönhetően ezt az űrt azonban ma már a „Sound of Cream” bulijai teljes mértékig betöltik.

Így lesz ez a következő 2008. október 17-i exclusive rendezvénnyel is, amin Málta legismertebb és legkeresettebb producer párosa, a TENISHIA fog fellépni Antoos és Tebron mellett! A parti különlegessége, hogy ezen az estén ünnepli 1 éves évfordulóját a partisorozat, ezért erre az alkalomra meglepetéssel is készülnek a srácok, méghozzá a Tenishiával együtt! A srácok a születésnap alkalmából egy 1 órás, 4 lemezjátszós „4toBack” szettet fognak játszani közösen!  A meglepetések mellett az elmaradhatatlan Full Color Laser Show és a KENVELO ajándékok is tiszteletét teszik.

A Tenishia formációt Joven Grech és Cyprian Cassar alkotják, akik Málta legjobb elektronikus zenei producerei. 2005-ben elnyerték a legjobb új előadó és a legjobb élő előadó díjakat, ezáltal Tenishia meghódította a máltai éjszakai életet, hiszen a sziget jelentős klubjaiban és rendezvényein felléptek már, többek között az MTV Summerdance-en, és kiemelkedő DJ szettjeikkel, valamint élő műsoraikkal a partiarcok ezreit kápráztatták el.
2004 nyarán kezdődött a Tenishia története, amikor Joven és Cyprian egy zenei produkció elkészítésére álltak össze. Joven ekkor már néhány éve fellépett, mint DJ, míg Cypriannak nagyszerű hallása volt a jó zenékhez, amit klasszikus zenei hátterének köszönhet, hiszen gyerekkora óta zongorázik és más hangszereken is játszik. 2005. március 15-én hivatalosan is Tenishia-ként jelentek meg a máltai klubéletben, és néhány héten belül a legjobb rendezvényeken léptek fel, köztük az MTV máltai partiján, és emellett rekord mennyiségű fellépésre kérték fel őket a szigeten.

TV adók, rádiók, internetes portálok, magazinok és újságok több interjút és információt közöltek az új duóról, így egyre ismertebb nevei lettek Málta legújabb előadói.
Az emberek szeretetével a duó elnyerte 2005. legjobb új előadó díját, és mindössze 8 hónappal debütálásuk után megkapták Málta legjobb élő előadói díját is. Klubról klubra jártak Máltán, és különböző nagy nevek mellett léptek fel, mint például Kirsty Hawkshaw, aki nagy érdeklődést mutatott a duó iránt, és az eredménye ennek egy hatalmas sláger lett. A „Kirsty Hawkshaw és Tenishia – Outsiders” című szám Armin van Buuren saját kiadójánál, az Armada Records-nál jelent meg, illetve másik zenéjük, a Five is ekkor debütált. Az “Outsiders” 2006-2007 egyik legnagyobb trance zenéje lett, amit a top nevek közül Armin van Buuren, Paul van Dyk, Tiesto, Pete Tong és Markus Schulz is játszott.
A visszajelzések nagyon jók voltak, és világszerte is csak egyre nőtt a rajongók száma. Tenishia most már globális figyelmet kapott!

Tenishia valóban sokat adott azokkal a zenékkel, melyek az Armada-nál, a Deepblue Records-nál, a Darey Products-nál, a Sola Recordings-nál és a Voodoovinyl-nél jelentek meg, és mint duó most már a legnagyobb nevekkel lépnek fel. Mixüket Markus Schulz saját rádióműsorában, a Global DJ Broadcast-ben is játszotta, ami a világ egyik legismertebb trance rádióműsora.
A máltai duó előtt nagy jövő áll, hiszen az “Outsiders” után a “Reasons To Forgive” is a legendás Armada Records-nál jelent meg, ami valóban egy újabb nagyszerű zene lett. A duó mindezek mellett egy új projekten - az “F-used”-on - dolgozik, amiben két énekes, Jan Johnston és Kirsty Hawkshaw először fog együtt dolgozni.

Tenishia feat. Tiff Lacey - Burning From The Inside (Ten


Zsákbamacskát tehát nem árulunk, ezek komoly referenciák egy minőségi partihoz.

Aki nem szeretné kihagyni ezt a varázslatos éjszakát, az legyen ott 2008.10.17.-én a Mammut II 4. emeletén lévő Tabulounge Music Club-ban, így szem- és fültanúja lehet mindennek.

Italakció a szokásos Ballantine’s + CocaCola 1=2 lesz!!!

A két rezident mixeit és Tenishia legújabb mixét innen tölthetitek le: http:/​/​www.djtebron.com/​tabu_promo

Helyszín: Tabu Lounge – Budapest, Mammut II, 4. emelet
Web: http:/​/​www.tabulounge.hu - http:/​/​www.soundofcream.com
DJ-k: Tebron, Antoos
Belépő: Hölgyeknek 1000 HUF, Uraknak 2000 HUF!
Info: +36.30.270.63.95, +36.30.747.19.31




Sound of Cream with TENISHIA (MLT) @ Tabulounge - 17.10.2008

 

Sound of Cream with TENISHIA (MLT) @ Tabulounge, Budapest

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó