Pulzar

Partyajánló

Drum Club pres. DJ Friction @ Mokka Cuka

Dátum 2008. augusztus 30.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Techno, Tech-house, Minimal
Drum Club pres. DJ FrictionA drum and bass DJ-k közült talán Friction az, aki letaszíthatja trónjáról Andy C-t. A trónkövetelő karrierje az egyik legtudatosabban felépített történet a drum and bass világában.Mokka Cuka
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: PP
összes résztvevő megtekintése

Drum Club pres. DJ Friction @ Mokka Cuka

A drum and bass DJ-k közült talán Friction az, aki letaszíthatja trónjáról Andy C-t. A trónkövetelő karrierje az egyik legtudatosabban felépített történet a drum and bass világában.
Friction 15 éves kora óta ismerkedik a lemezjátszóval, teljes sikerrel, hiszen mixtechnikája vetekszik az Executionerével. Bizonyítja ezt az a több ezer voksoló, aki 2002-ben a DNB Arena szavazásán a legjobb új DJ-nek választotta Friction-t.

Producerként a legjobbak segítették, az Underfire csapattal haverkodott, azaz Stakka, Skynet, K-Tee és Nu Balance tanítgatták és vették be társproducernek még fénykorukban. Később egy rövid időre The Militia néven alkottak, ‘Electrolux’ című zenéjüket sokan játszották az élvonalból. Friction szólóban vagy társaival olyan labeleknél fordult elő, mint a Valve, a Renegade Hardware vagy a True Playaz, bizonyítva ezzel, hogy a stúdióban is ugyanúgy megállja a helyét, mint a deckek mögött.

Friction az évek során egyre sikeresebb lett, a BBC 1XTRA felkérte a M1X Show vezetésére, amelyet rövidesen számtalan DJ-felkérése miatt kénytelen volt lemondani. DJ Zinc őt kéri fel az első Bingo Session album második lemezének mixelésére, Dillinja a Big Bad Bass Vol.2. összerakását bízza rá, míg saját Shogun Audio kiadójánál The Next Level címmel jelentet meg dupla mixalbumot, amelynek egyes korongja a kemény zenék kedvelőinek, míg a kettes a mélyebb hangzások rajongóinak készült.

A már említett Shogun Audio tökéletesen mintázza azt, amiért Friction-t szeretni lehet. Minőségi kiadványok sora, irányzatoktól függetlenül, egyre jobb megjelenésekkel. Akárcsak Friction magával ragadó DJ-szettjei, amelyekben végigjárja és bemutatja a drum and bass valamennyi ágát, a legjobb és legfrissebb zenéken keresztül.

2008. augusztus 30.
Mokka Cuka
belépő: 1000 HUF

line up
DJ Friction (Shogun Audio, Renegade Hardware, Valve - UK)
SKC
Chris.su
DJ Madd



 

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó