Pulzar

Partyajánló

Renaissance with Sander Kleinenberg @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-08-16
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Tech-house, House, Progressive House
Renaissance with Sander KleinenbergGigantikus helyszínen egy monumentális Renaissance partira számíthatunk augusztus 16-án!Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Renaissance with Sander Kleinenberg @ Mono, Budapest

Gigantikus helyszínen egy monumentális Renaissance partira számíthatunk augusztus 16-án!

Chriss Renaissance Hungary CD turnéja a legendás siófoki klubba, a Palace-ba érkezik! Frenetikus hangulat, igazi őrület várható Magyarország legkedveltebb nyári szórakozóhelyén, mely nem véletlenül kapta a „Palota” nevet, hiszen fejedelmi körülmények között mulathat egész éjszakán át itt a közönség...
Mégis mindennél sokkal többet mond a partiról maga a line up: a kerthelyiségben, kellemes környezetben kap otthont a lemezbemutató turné, nem kisebb nemzetközi sztárral, mint Sander Kleinenberg! A világhírű holland DJ és producer hosszú idő után éppen Chriss Cd-jének bemutatójára érkezik újra Magyarországra. Mint a Renaissance kiadó egyik kiemelt művésze, vélhetően ezúttal is mély nyomot fog hagyni a hazai partiarcokban. Mellette a sziporkázó producer- és DJ-páros, Yvel & Tristan adja majd meg az alaphangulatot az éjszakához - ami így garantáltan hibátlan lesz. A Garden kiemelt fellépője természetesen Chriss lesz, aki a helyhez méltóan fejedelmi muzsikákkal kényezteti majd a táncolni vágyók füleit, szívét-lelkét, no és persze a lábait.
A Palace Club nagytermében ez alatt ugyancsak valóságos sztárparádé csábítja táncra a közönséget, hiszen olyan jól ismert és közkedvelt nevek pörgetnek majd, mint a hazai élvonal képviselői, azaz Kühl, Surprise, Add2Basket s a házigazda, Toto Jr.!

Chriss közelmúltban elkészített Renaissance Hungary albuma a legújabb deep hangzásokat gyűjtötte egy albumba. A rendkívül sikeres bemutatkozó turné már több állomáson is túl van, a nemzetközi kiadvány pedig csak ezeken a partikon lehet beszerezni. Chriss ezzel olyan viláksztárok mellé írta be a nevét a híres Renaissance kiadónál, mint John Digweed, Sasha, Tom Middleton, Hernan Cattaneo, Dave Seaman, James Zabiela..
A speciális Renaissance-klubdekoráció a Palace amúgyis exkluzív kerthelyiségét még extravagánsabbá teszi majd. A gyorsan érkezőknek ezúttal is jár az ajándék Renaissance Hungary CD!

Renaissance Hungary lemezbemutató turné, Palace Dance ClubRégebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó