Pulzar

Partyajánló

Kollektiva Summer Hits vol. 1. @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2008. július 5.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Techno
Kollektiva Summer Hits vol. 1. Idén nyáron a Kollektiva két alkalommal szervíroz szuper cool ingyenes rave-koktélt a Mokka Cukában. Július 5-én a fő összetevő a messze földön híres bajor ananász lesz, aminek tökéletes eldolgozásához szükség lesz egy turbó botmixerre.Mokka Cuka

Kollektiva Summer Hits vol. 1. @ Mokka Cuka


Idén nyáron a Kollektiva két alkalommal szervíroz szuper cool ingyenes rave-koktélt a Mokka Cukában. Július 5-én a fő összetevő a messze földön híres bajor ananász lesz, aminek tökéletes eldolgozásához szükség lesz egy turbó botmixerre.

Méghozzá a portugál születésű, de Münchenben kavaró Moulinexre. Az ismert konyhagép-márka nevét bitorló Luis Gomes neonfényes csillagport maga mögött hagyó üstökösként tűnt fel a mp3-blog galaxisban, 2008-ban már olyan trendformáló kiadókhoz vágódott be egy-egy remixével, mint a Modular (Cut Copy) és a Kitsuné (Cazals), de átkeverte az év egyik French Touch slágerét is (Symbol One - Love Juice), jelenleg pedig egy titkos projekten dolgozik együtt a modern tánczene egyik megteremtőjével, az élő legenda Arthur Bakerrel. Képzeljük el, hogy Sonny Crockett és Rico Tubbs nyomozók a Miami Vice-ból az egyik szokás szerint zűrösen megoldott ügyük után bevágódnak a hobbiból sportkocsikat tervező italodiszkó-atyaúristen Giorgio Moroder legújabb csajmágnes járgányába, végigcirkálnak a pálmafákkal szegélyezett tengerparti sétányon egészen a legmenőbb diszkóig, ahol koktélokat szürcsölgetve nézik, amint az időalagútból odapottyant két Daft Punk robot Jacko Moonwalkját imitálja a világító táncparketten. na kb. ilyen Moulinex zenéje, vagy még ennél is sokkal kúlabb! Ez a civilben amúgy neurológiai és csillagászati kutatásokkal bíbelődő fickó a legtehetségesebb portugál zenészeket, dj-ket, művészeket, dizájnereket tömörítő D.I.S.C.O.TEXAS kollektíva vezéralakja, gőzerővel tolja a csapat szekerét, amikor éppen nem egymaga tesz eleget a világ minden tájáról érkező dj-felkéréseknek.
Igazi bezsongott nyáresti szettjével garantáltan folyamatos eufóriában tartja majd a közönséget, lezserül kimérve és maximális fordulatszámon mixelve a legjobb francialelektrót, filter-house-t, űrdiszkót, 80s filmzene-fílinget, nu wave-et és indietronicát.

Moulinex boldogság-fröccsének hatását pedig tovább fokozza a Headshotboyz duó. DJ Prym és Snifter ugyan ebben a formában csak néhány hónapja kattognak együtt, külön-külön viszont már több éves zenei múlttal bírnak: a srácok kezdetben a drum'n'bass szcénában mozogtak, aztán ráharaptak a breakbeatre és a house-ra, tavaly óta pedig a világhódító új irányzat, a fidget-house elkötelezettjei. Jelenleg a Headshotboyz a fidget-house első számú magyarországi képviselője, számaikra felfigyeltek a színtér nemzetközi nagyságai, pl. The Bulgarian, TJR vagy a chicagói Potty Mouth kiadó, de elismerően szólt róluk többek közt a Cryptonites (akiknek egy remixet is készítettek), a Stereoheroes, a Bassbin Twins, a Utah Saints és az amerikai Bryan Cox is. Utóbbinak olyannyira bejön a Headshotboyz zenéje, hogy előbb remixeltette velük Let's Go To Work c. partihimnuszát, hamarosan pedig megjelenteti egy számukat kiadójánál, a Crux Recordsnál. Az ígéretes nemzetközi karrier előtt álló Headshotboyz félig live-ozós, félig dj-zős üzemmódban produkál majd egy búgatós-megőrülős, nevükhöz méltóan fejlövéssel felérő electro/fidget/rave kevertet. Az egész estés mámorhoz az alapot pedig a házigazdák, vagyis a Kollektiva triple sec-je (Tmx, Fullstereo, Popbitch) adja, szóval minden együtt lesz egy szertelen szabadtéri rave-ülethez.

2008. július 5., szombat
Mokka Cuka (Hajógyári sziget)
21h-05h

Moulinex (DE/PT)
Headshotboyz (Crux Records)
Tmx, Fullstereo, Popbitch (Kollektiva)

Ingyenes!

Mokka Cuka
Hajógyári sziget, Május 9. Park, a K-hídon túl
info: +36 30 955 0600 | info@mokkacuka.hu Utolsó HÉV a Batthyány térről 23.30-kor indul, a Filatorigátnál kell leszállni.
Első HÉV a Filatorigáttól a Batthyány tér felé 4.12, 4.42, 5.02-kor indul.
Főtaxi: 2-222-2222

Web:
www.myspace.com/moulinex
www.myspace.com/discotexas
www.myspace.com/headshotboyz
www.myspace.com/kollektiva
www.myspace.com/mokkacuka




Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó